X
 
 

Над един милион лева е щетата от кражбата в митницата в Благоевград

2914 2
Над един милион лева е щетата от кражбата в митницата в Благоевград
Снимка: БГНЕС
Над един милион лева е щетата от обира на митницата в Благоевград по неофициална информация, предаде БГНЕС.

Обрани са благородни метали и пари, скъпоценности и други ценни вещи.

Крадците в митницата в Благоевград разпилели част от ценностите

Продължават процесуално-следствените действия след нощния обир в митница Югозападна, официална информация по случая ще има едва утре ил...

Открадни са всички веществени доказателства, иззети в последните десет години от всички митници от Югозападна България.

В момента цялата регионална дирекция на полицията е вдигната на крак в издирване на наглите грабители.

Обирът е изключително професионален, използван е заглушител на СОТ, и най-вероятно е ползвана вътрешна информация за съхраняваните веществени доказателства по дела, които се точат с години.

Засега е сигурно, че обирджийте са влезли през аварийния противопожрен изход и са имали достатъчно време да разбият двете каси в помещението.

Обраха митницата в Благоевград (СНИМКИ)

Неизвестни обраха югозападната териториална дирекция на Агенция „Митници” в Благоевград, предаде БГНЕС. В момента се извър...

Складовете на вътрешната митница се охраняван от охранителни фирми на бивши полицаи.

БГНЕС припомня, че по-рано днес неизвестни обраха югозападната териториална дирекция на Агенция "Митници" в Благоевград. В помещението е проникнато въпреки охраната, около сградата има и камери.

При прескачането на оградата между митницата и бившия вече Домостроителен комбинат, неизвестните крадци са разпилели част от откраднатото.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Много е вероятно да е банда от Индонезия. Нали дошли специално в България да атакуват тази митница. Техният план е много хитър и сега вероятно се прибират в Индонезия с влака. Вече пътуват. / Извинявам се на всички банди от Индонезия ако са се почуствали засегнати/
  • Въпросите ? 1.1 Въпросите ? преди 1 месец Профил на трол?
    Къде другаде си по-близко към централната банка ? Прилича по схемата на влаковият обир от 1962 в Англия - знаят движението на купьорите , знаят за схемата на вальоризация . Това нито адвокат , прокурор или съдия по дела може . Тоест , чисто банково , охранително , задгранично , с аутсурсин.
    : 0 !
Последно в Актуално