Не е ясно дали ударилият общински съветник Веселин Марешки е арестуван

24314
Не е ясно дали ударилият общински съветник Веселин Марешки е арестуван
Снимка: БГНЕС

Спор за наем за заведение – това е довело до вчерашния екшън между аптекарския бос Веселин Марешки и варненския общински съветник Костадин Костадинов.

Марешки е спрял тока на пицария във Варна, за която има имотен спор между бивши съпрузи. Наемателят на заведението Асен Миланов, срещу когото е застанал Марешки с действията си, всъщност се е оплакал, че Марешки е отговорен за незаконно спиране. Марешки не е позволил на екип на Енерго-Про да пусне тока. Миланов обаче е трета страна по спора между съпрузите за въпросната пицария.

Искат да разбият бизнеса и да има само малки аптеки, твърди Марешки

В селата ние сме отворили рекламни пунктове, няма аптеки, там не се получават лекарства. Това заяви собственикът на веригата аптеки &bd...

Извадих телефона и снимах г-н Марешки, който се приближи и ме удари, разказа Костадинов. Тогаа МВР прибира и двамата. След инцидента Костадинов си е извадил медицинско и ще съди аптекарсия бос.

Доколкото разбрах, Веселин Марешки е бил близък със съпругата, но не мога да разбера как може полицията да стои безучастно. Г-н Миланов обаче не е един от съпрузите, уточни Костадинов. Пред Нова телевизия той каза, че Веселин Марешки започнал да го снима. Реших тогава и аз да го снимам и докато фокусирах с телефона, г-н Марешки дойде и пред полицаите ме удари, разказа общинският съветник.

Веселин Марешки трябва да е арестуван, но според информацията от МВР-Варна аптекарският бос бил привикан на разпит, а не арестуван. Нямам какво да си говоря с г-н Марешки – така Костадинов отговори на въпрос дали е сигурен, че не е провокирал по някакъв начин аптекарския бос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com