X
 
 

Незаконна бензиностанция разкриха край Угърчин

667 0
Незаконна бензиностанция разкриха край Угърчин
Снимка: БГНЕС
Задържаха 48-годишен мъж от село Българене за търговия с гориво на незаконна бензиностанция. Арестът е извършен по време на специализирана операция на служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОД МВР - Ловеч, съобщават от институцията.

Органите на реда, съвместно със служители на Агенция „Митници” и НАП, са извършили проверка в обекта, разположен на пътя София-Варна на територията на Община Угърчин, в местността "Пазар дере".

Мъж е стрелял по деца в Угърчин, след това налетял на бой

Мъж от ловешката община Угърчин е стрелял с ловната си пушка по група младежи в центъра на града, сигнализира в TV7 бащата на едно деца...

Установено е, че в отдавна спряла да функционира бензиностанция се извършва разпространение на горива в нарушение на действащото законодателство. В нея се продавало гориво в пластмасови туби с различна вместимост, без данъчна регистрация и разрешителни за извършване на подобен тип дейност.

Образувана е проверка по случая и са съставени протоколи по Закона за МВР. При последващата проверка там са открити и иззети 1500 литра дизел. Той бил складиран в цистерна, както и в метални варели и пластмасови туби. Арестуваният е съдържател на незаконната бензиностанция.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители