Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф Андре Токев: В затвора няма маски и така се живее по-лесно

25 май 2024, 11:37 часа • 6557 прочитания

„В затвора всичко е по-първично. Няма маски, които сме свикнали да слагаме, не се съобразяваш с даден етикет. По-лесно е да се живее така", обясни шеф Андре Токев пред Нова телевизия.

Всеки човек е личност, с различна съдба, оценява днес. „Когато разбереш причините, поради които хората в затвора са извършили некоректни неща, започваш да ги виждаш по друг начин. Не трябва да се делят на добри и лоши. Ако човек осъзнае грешката си, трябва да му се даде втори шанс", каза той.

Известният шеф готвач Андре Токев бе хванат да шофира в нетрезво състояние в на Околовръстния път в София. Кръвната проба на известия кулинар показа 2 промила.

На кадрите, разпространени в социалните мрежи, се виждаше как кара близо километър само по джанти. Минава от платно в друго без причина, а при завоите части от гумите изпадат по пътя.

Малко преди да бъде спрян, от колата излизат искри. Екшънът е заснет от видеорегистратор на друг шофьор. Граждани подавали няколко сигнала на тел. 112 за автомобил, който криволичи по пътя.

Той излежа 9 месеца в затворническото общежитие в Кремиковци, след като бе осъден за шофиране в нетрезво състояние.

ОЩЕ: От онзи ден не помня нищо: Андре Токев разкри какво точно е правил в затвора 

 

Мартин Стоянов
Мартин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес