Убитото дете все още е с неустановена самоличност

4431
Убитото дете все още е с неустановена самоличност
Снимка: МВР

Пуснахме снимките на Никита Леонтиев и майка му Ана Леонтиева в медиите, защото има голяма степен на вероятност те да са жертви на тежко престъпление. Но няма категорични доказателства, че това е така, на този етап твърдението все още е хипотеза.

Това каза днес в Пловдив главният секретар на МВР Георги Костов, съобщи БГНЕС.

И Русия разследва загадъчния случай от Пасарел

Руският следствен комитет е образувал наказателно дело за убийството на 35-годишната Анна Леонтиева и 5-годишния ѝ син Никита, съобщи Л...

До този момент сигурното е, че имаме труп на дете, починало от насилствена смърт с неустановена самоличност, каза още Костов.

Куфар с мъртво дете вътре бе открит по сигнал, подаден от Бургас, край село Пасарел преди десетина дни. Бе разпространен фоторобот на детето, което е момче на видима възраст 5 години. По-късно бе направена връзката между убитото дете и открития разчленен труп на жена край Приморско. Медиите разпространиха новината, че става дума за майка и син - Анна и Никита Леонтиеви, които са убити с разлика от 20 дни. Бе съобщено още, че във връзка с убийството на детето, а може би и на майката, полицията издирва лице от кавказки произход.

От брифинга в Пловдив днес става ясно, че това е хипотеза, твърде вероятна, но все още недоказана. Снимките са публикувани с надежда да се получат още сигнали по случая.

На въпрос означава ли това, че Анна и Никита Леонтиеви може да се обадят отнякъде живи и здрави, главният секретар на МВР Георги Костов отговори, че и това е възможно. Леонтиеви са руски граждани, детето на снимката е родено в Санкт Петербург, но е израсло в Перм.

Установиха самоличността на мъртвото дете, открито в куфар

Никита Леонтев е името на 5-годишното дете, намерено убито край Пасарел, съобщи БНР. Момчето е родено в Санкт Петербург, но е живяло в...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com