10 закона в любовта, с които трябва да свикнеш

7739
10 закона в любовта, с които трябва да свикнеш
Снимка: iStock/Guliver

1. Истинската любов е взаимна. Винаги. Ако чувството не е взаимно, не е любов, а нещо друго.

2. Любовта трябва да направи живота на двама по-добър, по-щастлив, по-красив. Ако това не се случва, значи нещо не е наред в една връзка.

Психолозите разкриват: Тайните на щастливата връзка

Проучванията показват, че двойките без деца имат по-щастливи връзки. Едно проучване установи, че 2/3 от двойките изпитват рязък спад в...

3. Това, което любовта не търпи, е счетоводството. Нито материалното, нито духовното. Не се опитвайте да го купите. Наивно е да мислите, че ако изразходвате повече пари или душевна енергия за любим човек, тогава той ще ви обича повече. Въпреки че, ако харчите само, за да доставите радост на любимия човек, това е друго нещо.

4. Не пресмятайте кой кого обича повече. Не моли за любов, бъди самостоятелна личност. Помнете мъдрата английска поговорка ′′ Единственият начин да бъдеш обичан е да обичаш себе си ".

5. Не провокирай ревност, защото любящият човек ще е много ранен и повече от всичко друго ще се страхува да те загуби. Не завиждайте на себе си, без доверие любовта не може да е истинска. Въпреки че ревността понякога е необходима в малки дози. Това е като сол в ястие, неосолената храна е сурова и никой няма да яде в този ѝ вид.

6. Понякога е много трудно да устоиш на изкушението да промениш нещо в любимия. Но ако те е завладял, преди да му се отдадеш, помни, че възрастен не може да бъде променен. Е, ако опитите ви да превъзпитате партньора изведнъж успеят, помислете дали ще обичате някой, който е направил това.

Седем факта за любовта, които ще помогнат на вашата връзка

Време е да си говорим за любов и ценни съвети за вашата връзка. Вижте кои са те:  1. Мъжете са по-търпеливи към жените, отколкот...

7. Знае се, че скуката и монотонността убиват любовта, но не е необходимо да се прави театър във връзките. Всичко е добре, ако е умерено. Жилището на активен вулкан от емоции, скандали и страсти е толкова уморително, колкото животът е като замръзнало, сънено блато.

8. Любовта е безкористно завръщане, което не изисква нищо в замяна! Да подариш на любим човек топлината на душата, радостта, да направиш нещо приятно за него, не е ли най-голямото щастие за обичащия човек.

9. Не мислете, че човек, който се отнася зле с вас в началото на една връзка, след известно време ще се коригира. Можете да бъдете сигурни, че ситуацията само ще се влоши. Какво да правите с него зависи от вас, оставете всичко както е или потърсете по-подходящ партньор.

10. Случва се така, че толкова много искаме да бъдем обичани, че сме готови да се влюбим, почти в първия човек, който ще ни хвърли любвеобилен поглед или приятелска усмивка. Любов, подобна на огнище, не винаги се превръща в истинско чувство. И въпреки че се случва, по-добре е да провериш всяко чувство, за да не страдаш после.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com