12 късметчета през февруари за всяка от 12-те зодии

48841
12 късметчета през февруари за всяка от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Февруари месец е вече тук, а с него и различните шансове за всяка една зодия. Звездната карта е предначертала разнообразни възможности за 12-те представители на зодиака, които ще им позволят да се изявят в една или друга сфера. С помощта на астролозите ще ви подскажем какъв късмет очаква всяка зодия през втория месец на годината.

Овен – Ще бъдете лидери

Уважаеми представителите на зодия Овен, пригответе се да поемете водещата роля през февруари. В началото на месеца Венера влиза в секстил с кариерно ориентирания Сатурн и ще ви даде възможност да упражните творческите си таланти и да се изявите професионално. Рационалният Меркурий си проправя път към интуитивните Риби, което от своя страна ще ви насърчи да обърнете голямо внимание на вътрешния си глас.

Телец – Очаква ви кариерно развитие

Шанс за кариерно развитие очаква Телците през февруари, сочат прогнозите на звездите. В края на първата седмица от месеца ще усетите внезапен прилив на енергия. Уловете вълната и давайте смело напред, защото сега е моментът за скок в кариерата. Възползвайте се максимално от този шанс, съветват астролозите.

Близнаци – Ще поправите грешките си от миналото

Вслушайте се в емоциите си, мили Близнаци. Време е да отделите нужното внимание на чувствата си и навлизането на Меркурий в емоционалните Риби в началото на февруари ще ви даде възможност за това. Ще имате шанс да изясните постоянно повтарящи се проблеми и да прекъснете цикъла им, ако сте готови да се учите от грешките си.

Рак – Слушайте сърцето си

През февруари слушайте сърцето си, Раци. Може да се наложи да се „приберете в черупката си“, особено в началото на месеца, когато духовният Меркурий си пробива път в интуитивните Риби. Фокусирайте се върху развитието на своя вътрешен растеж, но и се научете се да казвате „не“, когато е възможно, за да запазите енергията си.

Лъв – Очаква ви добра идея за финанси

Лъвове, в първите дни на февруари ще бъдете окрилени от идея как да увеличите финансите си. На 7-ми февруари Венера си проправя път към амбициозния Овен и ще ви даде нов тласък за интересни хрумвания. Сега е моментът да се изявите и да поемете някои рискове. Все пак астролозите ви съветват да потърсите мнението на приятели и надеждни колеги, преди да скочите дълбоко.

Дева – Прозрение за кариерата

Неочаквано прозрение за професионалния им път очаква представителите на зодия Дева, сочи подредбата на планетите през февруари. Не се колебайте да преследвате желанията си, съветват астролозите. Запитайте се какви стъпки трябва да предприемете, не само за да посрещнете най-основните си нужди си, но и за да имате отгоре. В отговора може да се крие новата ви професия, мили Деви.

Везни – Ще намерите нещо изгубено

Възможно е да намерите нещо изгубено, сочи хороскопът на зодия Везни за февруари. Към средата на месеца Меркурий започва своя ретрограден ход, което ще ви помогне да намерите изгубени неща. Направете малко почистване - бихте могли да бъдете приятно изненадани от това, което ще намерите.

Съвет за всяка зодия за месец февруари

Повече диалогичност и хармония в общуването с околните вещаят звездите през настоящия февруари. В началото на месеца Меркурий влиза в з...

Скорпиони – Любовно щастие на хоризонта

Любовни трепети очакват представителите на зодия Скорпион през февруари. Уважаеми Скорпиони, в следващите дни и седмици ще имате особено харизматично излъчване, така че оставете срама настрани и се подгответе за трепети на сърдечния фронт. Ако все още сте сами, не се колебайте да сте по-активни в случай че някой ви е заинтригувал.

Стрелец – Ще сте пълни с енергия

Истинска приливна вълна от енергия ще залее стрелците през февруари, започвайки от 7-ми февруари, когато трезвомислещата Венера навлиза в амбициозния Овен. Направете си лист със задачите, защото ще сте толкова активни, че рискувате да се объркате с кое да се захванете по-напред. Ще имате и огромно желание и за промени в личен план.

Козирог – Флирт и бурни нощи през февруари

Месечен любовен хороскоп за февруари

Февруари е месец, предразполагащ към любов, романтика, секс и повече задушевни преживявания. Ето какво са подготвили звездите за 12-те ...

Любовните емоции няма да подминат и представителите на зодия Водолей през февруари. Особено късметлийски в това отношение ще е 9-ти февруари, през който необвързаните представители на знака ще имат страхотен шанс да изживеят запомнящ се флирт или да отидат на чудесна романтична вечеря. Ако вече сте във връзка, ще се насладите на истинска страстна нощ.

Водолей – Време за лично пространство

Водолеи, усещате ли нуждата от малко повече лично пространство и усамотение? Този месец ще имате шанса да се отделите насаме с мислите си и да създадете своя зона на личен комфорт. От 7-ми февруари започва благоприятен период да промените средата около себе си в посока, която Ви вдъхновява и да поемете известни рискове.

Риби – Творческите ви сили са в апогей

През февруари представителите на чувствителните Риби ще усетят още по-голяма сензитивна енергия. Вашите творчески сили ще са в апогей на 9 февруари, а причината е навлизането на Луната в Лъв. Сега е моментът да демонстрирате своите таланти, уважаеми Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно