2 причини да се радвате, че сте необвързани

5136
2 причини да се радвате, че сте необвързани
Снимка: Pixabay.com

Случвало ви се е всички около вас да имат сериозни връзки, а вие да сте необвързани вече доста дълго време, нали? А това доста често ви обезкуражава и ви кара да си мислите, че вината е във вас. Започвате да се чудите какво точно правите грешно и защо все на вас не се получава, нали?

Може би ще ви отнеме време да видите колко положителни качества всъщност притежавате, но и този момент ще дойде. Ако се замислите за всички минали връзки, които са се разпаднали, ще разберете, че не винаги проблемът е бил във вас. Просто сте били с хора, които не са могли да обичат като вас, да прощават като вас и не са имали толкова голямо сърце като вас. Всичко това е съвсем нормално. Не избързвайте, просто изчакайте и правилният човек рано или късно ще се появи в живота ви и ще ви обикне, по начин, който дори не сте си представяли.

4 неща, с които жените отблъскват мъжете без да знаят

Мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато става въпрос за връзки. Много често ние смятаме, че определено поведение е правилно, но в...

Ето защо да не се притеснявате, че сте необвързани:

Трябва първо да заобичате себе си

Преди да започнете връзка, в която задължително трябва да обичате половинката си, трябва да приемете себе си с всичките си недостатъци. Периода, през който нямате човек до себе си е много важен, защото точно тогава можете да преоткриете себе си. Можете да научите толкова много неща за себе си и да приемете недостатъците си. Всъщност дори те са много важни, те ви изграждат като личност. През този период можете да отделите повече време за себе си, да се опитате да опознаете себе си и качествата си. Също така да определите кои от тях харесвате и кои не, кои са положителни и кои не чак толкова. За да обичате даден човек, трябва първо да сте сигурни, че обичате себе си и че оценявате всичките си качества.

Вие сте перфектна и никой не може да ви отнеме това

Грешките, които правят жените на първа среща

Когато за пръв път излизаме с някого се опитваме да изглеждаме възможно най-добре, с най-подходящите дрехи, грим и прическа. Доста чест...

Всяка жена има моменти, в които се чувства несигурна и сякаш малко изгубена. Това е напълно нормално и тези периоди преминават доста бързо. Трябва обаче да спрете да живеете в миналото и да мислите за миналите си връзки и любови. Не бива да позволявате на нещо или някого да ви дърпа към провал. Това е вашият живот и трябва да го изживеете възможно най-пълноценно. Намерете красотата в себе си, интелегентността и чара. Всяка жена притежава тези качества и, ако все още не сте ги намерили, определено трябва да се вгледате по-добре в себе си. Не забравяйте, че живота трае един миг и се опитвайте той да бъде зареден с колкото може повече позитивна енергия и щастливи моменти. Радвайте се, че сте това, което сте и не се опитвайте да се променяте и доказвате на бившите си. Когато откриете всички тези черти в себе си, те сами ще осъзнаят какво са изпуснали.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com