X
 
 

2-те зодии, които умеят да прощават

32235 1
photo of 2-те зодии, които умеят да прощават
Снимка: iStock/Guliver
Трябва да имаш благородна душа, за да можеш да простиш нещо, което никой друг не би могъл. Предателство, обида, каквото и да се случи, няма как да не те заболи. Да се научиш да прощаваш е непосилно за мнозина,  но тези 2 зодии могат да простят почти всичко... стига да попаднат на правилния човек.

ЛЪВ

Доблестни хора, които пазят честта си с цената на всичко. Но това ги прави и невероятно добри хора. Когато намерят човека, който ги допълва изцяло, те са способни на жертви, за които не са и предполагали. Гордостта, която тече в кръвта им, е огледалото към душата им. Но те осъзнават, че хората грешат и за да запазиш това, което имаш, понякога трябва да простиш, въпреки себе си. Лъвовете могат да прощават, но само на малцина. Никога не се връщат назад, за това ако ситуацията не се изясни на момента, няма и да се разреши никога. Умна зодия, която сама може да преценява кое си струва и кое не. За това, когато простят, те са премислили добре всички възможности. Никога не съжаляват и винаги правят най-добрият избор.

ВЕЗНИ

Фобиите на различните зодии

Овен Катисофобия - страх от заседяване Трябва да им се признае на Овните, че макар и да са напористи, егоцентрични и дразнещи, си има...

Цял живот Везните се стремят към онова хармонично равновесие, което прави живота им спокоен. Когато някой разруши този баланс с лъжа или измяна, Везните не могат да намерят мястото си дълго време. Объркани и без посока те не знаят да простят ли или не. Когато сърцето им не го подсказва, никога не подават ръка на онези,  които са са подиграли с чувствата им. Но когато усещат искрено разкаяние, могат да направят чудеса, за които сами не подозират. А именно да простят и немислимото. Животът често ги поставя пред сложни ситуации, за това те много добре знаят как да се справят с тях. Везните имат благородни сърца, но прощават само веднъж. Достойнството им си има цена.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 1 месец Профил на трол?
    ОДА за Бойко Борисов. ПОЕМА за Ирина Бокова. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование. Град София (2014).