20 знака, че сте по-успешни отколкото предполагате

96771
20 знака, че сте по-успешни отколкото предполагате
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички сме изпитвали чувство на разочарование от себе си понякога и това е съвсем в реда на нещата. Все пак трябва да се научим да гледаме на живота и от добрата страна и да признаем пред себе си и света своите малки успехи.

Това, че не сте милионер и не живеете в замък, съвсем не означава, че сте се провалили в живота. Всички хора имат различно разбиране за това какво означава да си успееше.

6 неща, чрез които отблъсквате колегите си

Добрите отношения с колегите не само ще направят времето ви в офиса по-приятно, а и ще покажат на ръководството, че сте човек, който мо...

Предлагаме ви списък с 20 неща, които според Lifehack имат огромна роля в живота на всеки един от нас. Ако сте ги постигнали, то тогава вие сте по-успешни отколкото предполагате.

1. Връзките ви са по-малко драматични от преди. Драматизирането е признак за незрялост. Ако настоящите ви отношения с хората са по-спокойни и уравновесени от преди, това означава, че сте помъдрели.

2. Не се страхувате да потърсите помощ. Много грешно е схващането, че да помолиш за помощ е израз на слабост. Напротив, това демонстрира сила на характера ви. Никой не е постигнал големи успехи в абсолютна социална изолация. Екипната работа е тази, която води до най-добрите резултати.

3. Завишили сте изискванията си спрямо другите хора. Фактът, че вече не толерирате лошото отношение на хората и ги държите отговорни за действията им означава, че сте осъзнали кое е най-доброто за вас. Това е постижение, което не бива да подценявате.

8 типа токсични хора, които трябва да изхвърлите от живота си

Влиянието на хората около нас върху качеството на живота ни е по-голямо, отколкото си даваме сметка. Както оптимизмът, така и песимизмъ...

4. Отървали сте се от всичко, което ви прави нещастни. Това в никакъв случай не е нарцистично поведение, колкото и да прилича на такова. Грижата за самите вас е важно качество, което се придобива с времето и е определящо през целия ви живот.

5. Харесвате това, което виждате в огледалото. Оценявате личността си и се радвате на това, в което се превърнали. Образът ви днес е плод на вашите усилия през годините. А ако не го правите, значи е време да се научите да се обичате такива, каквито сте.

Останалите знаци ще откриете в Expert.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com