3 неща, които правят щастливи двойки всеки ден

2868
3 неща, които правят щастливи двойки всеки ден
Снимка: iStock/Guliver

Има някои двойки, които и след години съвместен живот изглеждат все толкова влюбени, колкото са били в началото. Рутината не им влияе, а проблемите ги правят още по-силни. На какво се дължи всичко това?

Тайната на щастливата връзка се крие в много малки неща, но общото между всички успешни двойки е правилната комуникация. Да споделяш всичко с партньора си, и доброто и лошото, е ключът към дълготрайните и щастливи взаимоотношения.

Какво е важно да правим, за да имаме по-трайни взаимоотношения?

Както знаем хората са изключително различни. В живота няма как да запазим връзка или взаимоотношения с някой, ако ние самите не положим...

И ето какво правят всички двойки със съдържателна връзка и щастлив живот. Постоянната комуникация изглежда толкова проста, а и е метод за разбирателство. Тогава защо не я правят всички? За да поддържаш връзката си здрава и щастлива, има три неща, които трябва да направиш, за да общуваш успешно.

1. Изразявай нуждите и чувствата си

Няма начин партньорът ти да знае какво искаш от взаимоотношения ви, ако не го кажеш. Увери се, че ясно изразяваш как се чувстваш - независимо дали си щастлива или разстроена - така че ти ​​и твоя партньор сте на една и съща вълна. Никога не премълчавай нищо и не очаквай той сам да се сеща. Да, ако сте заедно от дълго време той ще започне сам да усеща кога си щастлива и кога не, но все пак не му стоварвай цялата отговорност.

2. Бъди честна с него

3 сигнала, че е време е за нова връзка

Ако се чудиш дали е време да започнеш нова връзка или да направиш още няколко опита да запазиш тази, по-добре обмисли нещата добре. Ням...

В момента, в който започнеш да лъжеш, е моментът, в който нещата се объркат. Ако не можеш да бъдеш честна с човека, когото обичаш, просто не се залъгвай и спри отношенията ви докато е време. Колкото повече споделяш, толкова по-близо ще бъдеш, колкото по-честна и искрена си, толкова по-голямо доверие ще спечелиш.

3. Не говори само ти - не забравяй да слушаш

В отношенията има двама души.Твоя партньор трябва да комуникира с теб, разбира се и ти с него. Бъди добър слушател и не забравяй да помниш всичко, което ти казва, не само повърхностно да слушаш. Така ще го накараш да се почувства обичан и ценен. Вие не сте съвършени. И двамата трябва да работите, за да съхраните връзката си. Това включва и да правите компромиси с други области от живота си, когато се налага. Естествено, това е възможно само, ако искате да запазите връзката си.

 

Знаците, че той е сродната ви душа

Какво е истинската любов? Постоянна борба да получиш онова, което искаш, или просто спокойствие и щастие, които носят неговото име? К...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...