3 сигнала, че е време е за нова връзка

81572
3 сигнала, че е време е за нова връзка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако се чудиш дали е време да започнеш нова връзка или да направиш още няколко опита да запазиш тази, по-добре обмисли нещата добре. Няма да си щастлива ако вземеш прибързано решение и се разделиш с човека до себе си, а след време осъзнаеш, че може би той е бил подходящ за теб. По-разумно е да обмислиш ситуацията добре и да си сигурна в решенията си, отколкото да се връщаш назад – там където вече си била и е имало проблеми.

Когато си на кръстопът и не знаеш дали раздялата е вярното решение, когато си сама и се наслаждаваш на личното си пространство, но има един човек, който не излиза от съзнанието ти, решителността изведнъж се изпарява.

Ето 3 сигурни сигнала, че моментът е подходящ за нова връзка!

Знаците, че той е сродната ви душа

Какво е истинската любов? Постоянна борба да получиш онова, което искаш, или просто спокойствие и щастие, които носят неговото име? К...

1. Писнало ти е от ежедневието, в което се намираш. Независимо дали си обвързана или не, животът си е живот и всичките ни близки са част от него. Ежедневието си е факт и не можем да избягаме от него. Ако обаче се чувстваш изтощена от всичко, от връзката си, от отношенията си с приятелите и всичко около теб, то може би е време да смениш ситуацията си! Огледай се за някой нов и интересен човек, който да сподели твоите страсти и да те дари с щастие.

2. Категорично имаш нужда от разнообразие. Ако любовта между вас не ти е достатъчна, за да се чувстваш истинска жена, да се чувстваш желана и да се усещаш вдъхновена и щастлива, то имаш нужда от разнообразие. Когато любовта не стига, може би тази любов не е истинската и е време да откриеш новата любов, която да ти подкоси краката и да промени света пред теб.

3. Не получаваш това, което искаш. Правиш опити за промяна в себе си и в отношенията ви, но виждаш, че опитите не водят след себе си резултати. Определено даваш всичко от себе си, но партньорът ти не реагира на твоята всеотдайност… това е сигурен сигнал, че нещо не е наред. Ако си сама и се чувстваш самотно и сякаш не намираш смисъл във всичко, което правиш, може би имаш нужда от нов човек до себе си, който да те вдъхнови и да те зареди.

 

Как да върнем доверието в една връзка

Всички знаем, че доверието в една връзка е най важно. Но има моменти от живота в които просто то изчезва. В повечето случаи и най-често...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com