3-те мъжки МОНОГАМНИ зодии, които остават ВЕРНИ докрай

14036
3-те мъжки МОНОГАМНИ зодии, които остават ВЕРНИ докрай
Снимка: iStock

В днешно време идеята, че един мъж може да бъде само с една жена, се струва неверятна на много хора. Все някога той ще криввне от правия път и ще се отдаде на изкушението. Но астролозите отново са тук, за да ни убедят в това, че моногамни мъже съществуват. И влияние отново имат звездите.
Тези мъже обикновено подаряват сърцето си на първата любов, която не забравят цял живот. Те остават верни докрай и не биха рискували връзката си заради кратки любовни афери.
Като такива астролозите определят представители на 3 зодиакални знака, а кои са те, разберете в следващите редове:

Лъв

НИКОГА не дразнете дамите от тези 5 зодии, после ще СТРАДАТЕ

Жените винаги могат да ни изненадат с настроенията си, но има такива дами, с които трябва да внимаваме. Те могат да бъдат много отмъсти...

Лъвовете имат славата на хора, които обичат удоволствията в живота. Те постоянно са в центъра на всяко парти, но пък истината е, че те се забавляват, без да бъде нужно женско присъствие около тях. Дори да са заобиколени от жени, Лъвовете е възможно да ги ласкаят или да правят комплименти, но всичко се свежда дотук. Те не биха преминали границата, защото трудно допускат някой до себе си, дори да не са обвързани.
Лъвовете могат да споделят и да се доверят само на една жена и това е тяхната избраница. Те ще направят всичко възможно, за да запазят любимата си завинаги.

Телец

Мъжете, родени под знака на Телеца, не обичат лекомислените взаимоотношения и не се впускат лесно във връзка. За тях семейството е изключително важно и им е нужно дълго време, за да преценят дали жената до тях е подходяща да стане членка на семейството му. Те ще ви анализират и може би през този период на опознаване Телецът ще ви се стори студен и отдръпнат, но спечелите ли симпатиите му веднъж – ще направи всичко възможно, за да ви спечели. След това може да сте сигурни, че ще се грижи за вас като за принцеса.

Козирог

Каква е ЛЮБОВНАТА фантазия на всяка зодия

Всеки човек има своите фантазии в любовен аспект. Не всички обаче са склонни да ги разкрият, но астролозите издават някои тайни на отде...

Козирозите са стабилни и целеустремени и не позволяват на чувствата си да ги разсейват от работата. Но когато любовта ги връхлети стават неразпознаваеми – готови са на всякакви действия, за да извлекат максимално най-голямото удоволствие от тази връзка. Те се влюбват завинаги, а ако се разделят с любимата – никога няма да я забравят и ще страдат дълго за нея. Сърцето му винаги ще принадлежи на първата любов и дори да твърди, че вече я е забравил, просто се опитва да потуши бурята, която таи в душата си. Козирозите са на мнение, че любовта се случва веднъж в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com