3-те зодии, които никога не остават без сериозна връзка

3464
3-те зодии, които никога не остават без сериозна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които винаги намират партньори и имат голям късмет в търсенето на нова любов. Те минават от една връзка в друга и почти няма момент, в който да не са сериозно обвързани. Това са хората, които се страхуват да останат сами и предпочитат да са с някого. Ето кои са зодиите, които винаги са в сериозна връзка:

БЛИЗНАЦИ

ТЕСТ: Колко стабилна е връзката ви?

Понякога си мислим, че връзката ни върви чудесно, но има неща, които не забелязваме и които може да се превърнат в проблем. Проверете д...

Близнаците са свикнали да бъдат обгрижвани, да се чувстват обичани и изобщо не си падат по това да са без партньори. Те не смятат, че човекът до тях ги ограничава или им отнема от свободата, затова и предпочитат да са във връзка. Не спират да излизат, не спират да се забавляват и просто знаят, че когато се приберат, винаги има някой, който да ги чака на вратата. Близнаците не обичат да се борят за нови връзки, да се чувстват несигурни и да се чудят дали новата им любов ще сработи. Затова очакват повече инициатива от отсрещната страна и винаги са тези, чието сърце трябва да се спечели. Близнаците не понасят самотата, затова и винаги търсят нови партньори на хоризонта, които обаче да са сериозни и да могат да им обещаят дългосрочна връзка. Ако видят, че някой се държи несериозно с тях и няма намерение да остане за дълго, изобщо не им дават шанс и продължават нататък.

ЛЪВ

Лъвовете са завоеватели по природа. За тях е чест, когато спечелят сърцето на някой, а още по-голяма чест е, когато го задържат за дълго време. Лъвовете са в сериозни връзки още от ученическите им години. Просто са създадени, за да пазят взаимоотношенията си и да не искат непрекъснато нови и нови хора в живота си. Много Лъвове не са прекарали и два месеца от живота си сами, те винаги намират бързо нов партньор, който да ги обича, да ги разбира и да им дава подкрепа в живота. Те не разбират хората, които само флиртуват с някой или имат краткотрайни връзки. За тях това няма смисъл, особено след определена възраст, когато човек търси да се задоми. Лъвовете създават здрави семейства и се гордеят с това, което са постигнали, защото малко хора могат да се похвалят с обич и разбирателство у дома.

КОЗИРОГ

3-те зодии, които обмислят раздяла с партньора си

В любовта понякога всичко може да изглежда наред, но всъщност да има много проблеми, които единият от двамата партньори да не забелязва...

Представителите на зодия Козирог са хора, които държат на приятелите си, държат на роднините си и най-много държат на връзките, които създават. Понякога са несигурни в себе си, но това бързо отминава, когато поредният партньор е до тях дълго време и връзката им процъфтява. Козирозите не могат да бъдат сами – чувстват се много зле, когато нямат човек до себе си. Самочувствието им страда изключително много, ако се окажат без партньор, затова правят всичко възможно да намерят нов човек до себе си. Никога не се задоволяват със случайно срещнат човек, защото знаят, че случайните срещи никога не водят дълги връзки. Те търсят задълбочени разговори, общи мечти и цели и когато открият това, което ги вълнува, се впускат в нова сериозна връзка. Винаги им се получава, какъвто и партньор да открият.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com