X
 
 

3-те зодии, които правят света по-хубаво място

280781 7
3-те зодии, които правят света по-хубаво място
Снимка: iStock/Guliver
Позитивни, слънчеви, добри и истински хора. Това са 3-те зодии, които блестят със своята доброта и усмивка. Те поддържат баланса между добро и лошо, позитивно и негативно в този свят. Истински щастливци сте, ако имате в обкръжението си една от тези зодии... или вие самите сте сред тях.

Рак

Това е може би най-добрата по душа зодия. Раците са изключително внимателни към чувствата на другите. Много са деликатни и никога не нараняват човека до себе си. Те са по-затворени, но това не значи, че крият нещо, просто имат такъв характер. Но когато имаш нужда от тях, винаги ще се отзоват на секундата и ще преобърнат света, за да си щастлив отново. Те са вярата в доброто, от която всеки от нас има нужда. Когато се влюбиш в зодия Рак, ще видиш какво е да бъдеш обгрижван и обичан до края на живота си. Изключително преданни хора, които ще се погрижат за щастието ти във всеки един момент. Те се превръщат в целия ти слънчев свят, от който имаш нужда и никой друг не може да ги замени.

Везни

Това са най-изкушаващите жени според зодията

Ако има нещо по-изкушаващо от десертите, то това са жените! А какво ще стане, ако ги обединим в едно? Една много прекрасна комбинация. ...

Най-позитивните и слънчеви хора, които огряват деня на всеки, до който се докоснат. Везните са много приятна компания за всяка ситуация. Те вярват в доброто у хората и винаги това търсят, когато искат да създадат нови връзки и контакти. Винаги са усмихнати, ведри, ще ти дадат добър и позитивен съвет, ще те накрат да се усмихнеш, когато ти се струва, че е невъзможно. Везните са много верни приятели, верни в любовта си и верни към себе си. Когато се влюбят, носят половинката си на ръце и нямат никакви задни мисли и зли намерения. Представителите на тази зодия могат да ни научат как се живее истински и какво означава да обичаш живота. Техният позитивизъм е силно заразителен!

Третата ЗОДИЯ - ТУК :)


Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Как сте пропуснали Близнаци? Та коя зодия е Бойко Борисов?
 • бай риби 4.1 бай риби преди 3 години Профил на трол?
  Риби: Алберт Айнщайн, другите са излишни :)
  : 2 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Риби - Йосиф Менгеле, Адолф Айхман, Талат Паша, Райнхард Хайдрих, Осама Бин ладен, Ким Ил Сунг Везни - Хейнрих Химлер, Фридрих Ницше Рак - Крал Хенри 8-ми, Лизи Борден, Джон Дилинджър Статистика на ФБР: Рак 12/12 - най-злата зодия. Спрете с тея глупости за зодиите, че рибите в топ 25 на злите зодии само телеца ги минава !!!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Риби, пропусна Горбачов и Желю Желев
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?

  Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


  За да видите коментара, натиснете тук

 • Риби 1 Риби преди 3 години Профил на трол?
  Съгласен сам с всичко без последното изречение за рибите. Те може да са абсолютно всичко друго но не и отстъпчиви. Те винаги имат мнение и го отстояват докрай.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  мъжете са ужасно мързеливи, хлъзгави и не знаеш какво да очакваш от тях....
  : 2 !