3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка до края на 2017 г.

197410
3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка до края на 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2017 г. Ще ви се случи нещо романтично и различно, така че да запомните годината с емоциите, които сте изпитали.

Овен

Началото на 2017 година ще започне спокойно и без много промени. Февруари ще е добър месец за смяна на местожителството ви, тогава ще имате късмет, където и да решите да отидете. Март месец ще премине в разговори до късно през нощта с нов човек, който ще влезе уверено в живота ви. Април ще ви подскаже, че този човек има сериозни намерения към вас. Сърцето ви ще трепва всеки път, в който видите името му изписано на екранчето на телефона ви. Май и юни ще бъдат изключително романтични и емоционални месеци, след които ще следва безумно щастливо лято. Ще бъдете неразделни, ще си разказвате света и всичко това няма да свърши с края на есента. Приказката ви ще продължи... колко зависи от вас самите.

Рак

ЛЮБОВНОТО ти късметче за днес - избери си едно

Обичате ли да получавате късметчета, когато сте си поръчали кафе на някое уютно местенце? Пазим си ги, вярваме в тях и се надяваме, че ...

Вашата любовна година ще започне непосрествено след изпращането на старата година. Още на новогодишния купон, на който ще се озовете, ще се запознаете с много симпатична двойка. Особено много ще си допаднете с единия от двамата и съвсем неусетно ще се влюбите. Не изпитвайте угризения, тяхната любов отдавна е приключила и връзката им така или иначе наближаваше своя край. Вие сте само добра причина всичко да свърши и да започне нещо ново, емоционално и красиво. Пролетта ще бъде най-романтичния период от годината за вас. Ще изживеете една прекрасна любов, за която не сте и мечтали. Август може да заживеете заедно, което ще ви се стори шеметно бързо, но и съвсем логично. Октомври и ноември са месеците, в които е много вероятно да се сгодите. Хубавите неща... понякога стават бързо!

Стрелец

Всяка раздяла ни учи на много и ни дава нови пътища, по които можем да открием истинската си любов, с която никой не може да ни раздели. Януари и февруари 2017 г. ще бъдат леко меланхолични месеци за вас и точно,  когато най-малко очаквате, още в началото на март, ще се влюбите лудо и безразсъдно. По-добре така! Действайте смело, не слушайте другите и правете това, което сърцето ви нашепва. Април, май и юни ще бъдат най-бурните емоционални месеци. Ще се чудите и ще играете "танго" в отношенията си - стъпка напред, стъпка назад и много, много разговори до късно през нощта. Но нищо от това няма да е напразно, защото най-накрая ще се "предадете" в плен на любовта и до края на годината ще се чувствате като герой от романтичен филм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com