3-те зодии, които ще са безумно щастливи през МАРТ

35964
3-те зодии, които ще са безумно щастливи през МАРТ
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта вече се усеща във въздуха, а с нея и надеждата, че ни очакват по-щастливи дни и красиви емоции. През третия месец на годината звездите ще се наредят по особено благоприятен начин за представителите на три зодии, които ще могат да се насладят на истинско щастие. Техните мечти ще започнат да се сбъдват една след друга, а късметът ще ги следва по петите. Ето и кои са те:

Овен

Как да разберете, че вашият мъж Скорпион наистина ви обича

Скорпионът е изключително страстен зодиакален знак и се характеризира с няколко неща, когато става въпрос за любов. Мъжът от тази зодия...

Овни, пред вас се очертава един изключително успешен месец. Може би вече сте усетили, че работата ви спори и нещата като че ли се нареждат от само себе си. Истината е, че звездите са изключително благосклонни към вас този месец. Фокусът им ще е вашия десети дом, свързан със славата и репутацията, което означава, че ви очакват моменти на признание и уважение. Аурата ви ще блести и ще пленява погледите, а вие сте се чувствате самоуверени и успешни. Имате огромни шансове кариерата ви да се издигне и да заемете далеч по-добра от настоящата ви позиция на работа. Вратите, които преди са били затворени пред вас, сега се отварят и ви предоставят множество възможности.

Лъв

Лъвове, през последните месеци и седмици най-вероятно се чувствате залети от работа. Март няма да е по-различен в това отношение, но ще ви успокоим, че всичко това е за добро. Работите здраво, но съвсем скоро ще бъдете оценени подобаващо. Усилията, които влагате в труда си, ще започнат да ви се отплащат. Очакват ви големи финансови потоци, с които ще успеете да се почувствате по-спокойни и да се поглезите след работния маратон. В хороскопа ви за този месец са предначертани и интересни запознанства, които могат да променят гледната ви точка за някои неща в положителен аспект. Приятни емоции няма да липсват и у дома ви. Ще се чувствате много уютно вкъщи, а половинката ще ви дарява с внимание и нежност. Отговорете й със същото и ще се насладите на взаимно разбирателство и споделена страст.

Стрелец

Най-важният УРОК за всяка зодия през март

Овен – Не зачерквайте с лека ръка хората Овни, през март ще може да „излекувате“ свое старо приятелство, което побъ...

Стрелци, март месец ще ви зарадва с много приятни мигове от различно естество. Ще се радвате на материални придобивки от неочакван характер, които ще ви дадат доза сигурност. Успехи ще имате и в кариерата – ще бъдете забелязани и оценени от по-висшестояща особа. Тя ще ви проправи пътя за нови възможности и професионални пътища. Дори към момента част от тях да ви изглеждат прекалено авантюристични, не ги пренебрегвайте, защото утре те могат да предначертаят новото ви професионално амплоа. Щастливи мигове ви очакват и на любовния фронт. Ако вече сте обвързани, ще се радвате на внимание от партньора, а ако все още сте сами, ще имате големи възможности да срещнете човека, който ще ви заплени и ще е вашата сродна душа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com