3-те зодии, които ще завладеят месец МАЙ

12796
3-те зодии, които ще завладеят месец МАЙ
Снимка: iStock

Това са зодиите, които ще имат късмет във всичко този месец. Истински фурии! Ето кои са знаците от зодиака, които ще могат да се похвалят с много успешен месец май.

Овен

Месецът ще започне много силно за вас. Ще имате няколко предложения за работа, от които ще трябва да избирате. Мислете внимателно, защото положението, в което се намирате в момента финансово е малко затруднено. Още в края на месеца ще усетите разлика в доходите, което ще се отрази добре и на самочувствието ви.
В любовен план ви предстоят някои много интересни изживявания и романтична среща, за която ще говорите дълго. Ще усетите особено силно внимание към себе си, защото най-накрая имате увереност, която да привлича другите. В средата на месеца може би ще ви се случи най-хубавото в любовта. Очаквайте...

Близнаци

4-мата професионални свалячи на зодиака

Стойте отстрани и просто наблюдавайте магията им. Могат да ви заслепят с усмивка или със секси намигване. Каквото и да направят, омайва...

Май ще бъде много наситен с емоции, преживявания и запознанства. Ще получите голямо признание от много близък човек, което наистина ще стопли сърцето ви, защото е чакано от много време насам. Освен това в работен план ще получите бонус и похвала за добре свършената работа.  
В любовта ви очакват само положителни емоции. Ще сте във вихъра си. Необвързаните ще събират погледите на всички, а обвързаните ще заздравят връзката си и ще почувстват истински прилив на любов и признателност. Очаквайте най-хубавите няколко месеца от живота си. Ще ви се случи чудо в любовта.

Стрелец

Каквото и да поискате – имате го! Ще бъдете във вихъра си и много хора ще ви се възхищават за това. Ще събудите дори мъничко завист у хората, които не могат да постигнат с лекота целите си така, както вие успявате. Ще се наложи да направите голям избор, от който ще зависят следващите няколко месеца от живота ви. Щастието си е ваше решение, за това е много вероятно да вземете най-доброто от ситуацията.
 В любовта ще сте по-уверени от всякога. Има нещо, което ще ви накара да загубите ума си по някого. Истината е, че точно от това имате нужда, за да попълните някои липси. Февруари е вашият месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com