3-те зодии, които вече НЕ вярват в любовта

2775
3-те зодии, които вече НЕ вярват в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта може да бъде много коварна, особено когато е несподелена. Тя може да остави такъв белег у един човек, че той никога повече да не повярва в нея. Ето кои са тези зодии:

ТЕЛЕЦ: Телците са били разочаровани толкова много пъти, че вече едва ли очакват друго от любовта. Главният проблем при тях е, че са много влюбчиви – харесат ли си някой, веднага си въобразяват, че са влюбени и че това е човекът, с когото ще прекарат остатъка от живота си. Веднага си правят планове, чертаят общо бъдеще и това още в първите седмици, в които се познават с този нов човек. Разбира се, често връзките не потръгват, и когато това се случи, светът на Телците се срива и всичките им планове и надежди отиват на вятъра. Донякъде сами са си виновни, че залагат прекалено много на всяка нова връзка и накрая са толкова разочаровани, че спират да вярват, че любовта съществува.

12 късметчета с кафето ти за днес – 9 февруари

Късметлийски е всеки един ден, в който дишаме и чувстваме. Важно е да се събуждаме с усмивки на лице и да вярваме в късмета си! Днес с...

ДЕВА: Девите са си неверници попринцип. Те не вярват както в истинската любов, така и в истинското приятелство. Смятат, че живеят в един много циничен свят, в който вече никой не вярва в нищо свято и си мислят, че ако и те са над нещата, малко хора могат да ги наранят. При Девите любовта почти никога не се е случвала, точно затова и не вярват, че за тях съществува. Винаги са сами, все гледат щастието на другите, но то така и не ги достига. В крайна сметка Девите спират да търсят любовта и спират да се надяват за нещо, което е като приказка и недостижима мечта. Съсредоточават се върху кариерата си, върху себе си и върху другите хубави неща в живота, които им носят радост.

СКОРПИОН: Скорпионите са прекалено цинични, за да повярват в истинската любов. За тях това понятие не съществува. Първо, никога не са го изпитвали и второ, вярват че всички останали са лицемерни и дори да не са силно влюбени, пак парадират с половинките си. За тях в живота има приятелство и разбирателство, но не и любов – има страст, има влюбване и дотам. След това хората, особено заживеят ли заедно, си стават близки приятели, които от време-на време се впускат в страстни приключения и толкова! Любовта е нещо, което никога не ги е спохождало в целия си блясък и може би затова Скорпионите дори не вярват, че съществува. Не само за тях, но и за всеки друг, който познават!

 

 

С кого си най-съвместим според китайския хороскоп?

Време е да разгледаме кой с кого си подхожда, но според китайския хороскоп. Сайтът yourtango.com е направил интересна статия по темата,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com