3 знака, които не знаят как да пазят тайните на другите

4650
3 знака, които не знаят как да пазят тайните на другите
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че на някои приятели можем да доверим най-дълбоките си тайни, всеки от нас има и приятел, който просто не може да не съсипе партито-изненада. Причините, които пречат на тези хора да си държат устата затворени, са различни, но резултатът е един и същ - вашата тайна престава да бъде тайна. И така, ето кои са 3 знака на зодиака, на които е най-добре да не се доверяват на тайни:

Стрелец

Качествата на жените от зодия Козирог

Жената Козирог е изпълнена със сила. Комбинация от мъдрост и вътрешна находчивост, тези странни, но прекрасни дами често остават напъл...

Като бъдещи философи, Стрелците винаги са фокусирани върху истината. Те искат да стигнат до дъното ѝ. Тези ярки, активни и харизматични личности са известни със способността си да разказват увлекателни истории, както и с любовта си да преувеличават и драматизират всичко. Не споделяйте с тях тайна информация, защото ако те намерят вашата история за достатъчно интересна, няма как да не я споделят. Тяхната артистичност и умение да стават център на вниманието с разказите си, ще вземат връх и всичките ви тайни ще станат обществено достояние.

Близнаци

Близнаците са класически клюкари. Те са напълно неспособни да си затворят устата. Тяхната планета-покровител е Меркурий, поради което толкова силно искат да говорят с някого. Въпреки че са душата на всяка компания, те не трябва да участват в планирането на някоя голяма изненада. Не че искат да я прецакат, просто обичат да играят по свои правила, които не са приемливи за останалите. Да, внимават със сериозната информация, но ако им се струва забавна, ще я споделят без никакви скрупули.

Дева

Най-жизнерадостните зодии

Всяка зодия притежава уникален набор от харизма и личностни характеристики, но определено някои знаци се отличават от другите, със своя...

Девите също са покровителствани от Меркурий и затова много обичат да се "преработват". Девите са склонни да вземат активно участие в живота на другите хора. Но те често проявяват нескрит егоизъм. Ако те ще ви помогнат, тогава трябва да играете според техните правила, в противен случай ще ви прецакат. И ако не сте съгласни да следвате плана на Девата, тя ще разкаже на всички за това как сте се държали некоректно. Това включва разкриване на всички ваши тайни, за да обясните същността на въпроса. Разбира се, това е много неприятно и не би трябвало да се прави от приятели, но Девите не се притесняват от нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com