3 зодиакални двойки, които ще имат проблеми през тази година

12412
3 зодиакални двойки, които ще имат проблеми през тази година
Снимка: iStock

Новата 2023 година вече настъпи и може би мечтаете да откриете идеалния партньор и да се установите в дългосрочна, сериозна връзка. Но преди да започнете да търсите любовта, е важно да знаете кои зодиакални двойки са по-малко склонни към успех през първите месеци на 2023 г. Ето три зодиакални комбинации, които ще се окажат в повече от своя дял скандали.

Телец и Скорпион

Ако сте родени под тези два знака, то вероятно вече знаете, че между тях не се губи много любов. Всъщност те могат да се затруднят да общуват и изобщо да се разбират. Когато става въпрос за взаимоотношения между Телец и Скорпион, очаквайте много бурни спорове и страстни несъгласия през годината. Въпреки това, ако и двете страни са готови да работят върху комуникационните си умения, тогава има потенциал нещата да се получат.

Стрелец и Рак

Стрелците са склонни да бъдат много независими и свободолюбиви, докато Раците предпочитат стабилност и сигурност във взаимоотношенията. Това означава, че когато тези два знака се съберат за връзка през първите месеци на 2023 г., те почти веднага ще попаднат на препятствия поради противоречивите очаквания един от друг. Ако двамата партньори могат да загърбят различията си и да се опитат да намерят средата, това може да бъде потенциално успешна връзка.

Овен и Риби

Овенът е енергичен знак, докато Рибите са по-спокойни; това означава, че когато става въпрос за взаимоотношения между Овен и Риби през първите месеци на 2023 г., между тях със сигурност ще има известно напрежение поради различните им подходи към живота. Овенът може да се почувства претоварен или дори пренебрегнат, ако не се вземат мерки - нещо, което лесно може да доведе до проблеми в бъдеще, ако не се вземат мерки в началото на връзката.

Заключение

Независимо дали търсите любов през следващата година или се надявате съществуващата ви връзка да продължи по пътя си към успеха, важно е да знаете кои зодиакални комбинации е по-вероятно да преживеят турбуленция през първите месеци на 2023 г. - а именно Телец и Скорпион, Стрелец и Рак и Овен и Риби. Като избягвате тези три зодиакални двойки изобщо или се подготвите за потенциални проблеми, ако все пак изберете някоя от тях, ще си осигурите по-добри шансове за успех във взаимоотношенията си през годината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

Учени с важно разкритие: Ето защо може да е оглушал Бетховен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com