30-годишен ерген - какво ти става?

25317
30-годишен ерген - какво ти става?
Снимка: iStock/Guliver

При среща с интересен мъж на 30 години, всяко момиче се притеснява от няколко въпроса: защо не се е женен, възможно ли е да създам семейство с него и какви са нюансите при спечелване сърцето на този ерген.

Диета за отслабване с плодове и зеленчуци (част II)

В продължение… Класическа диета вариант Най-твърдият сорт е класическата диета, при която са разрешени само зеленчуци и плодов...

Статистиката разделя 30-годишните самотни мъже на три категории, според психологическите изследвания. Те са:

• тези, които са категорично против брака;

• тези, които все още търсят идеалната жена;

• тези, които искат да създадат семейство, но не са срещнали подходящото момиче.

Мъжете от първа категория могат да ви разочароват много и да ви вдъхновят с различни комплекси. Те могат и да се окажат истинско „съкровище“, защото е напълно възможно просто да не са имали сили и време, докато са вървели нагоре по стълбицата на кариерата. Такива мъже предпочитат да прекарват време с жени на същата възраст и за предпочитане на същото материално ниво като тях. Тридесетгодишните ергени са много привързани към свободния си начин на живот и навици. Те се страхуват да ги променят.

Плодове и зеленчуци в диета за отслабване (част I)

Растителните храни са по-нискокалорични от животинските. Те помагат за намаляване на теглото по-бързо, а за това на помощ идват плодова...

Най-вероятно първоначалното присъствието при такъв мъж може да ги подразни. Това може да се дължи на факта, че именно вие сте попаднали в неговото притежание с вашите желания и разговори. Не се тревожете, опитомявайте го постепенно. Трябва да се поинтересувате от неговите хобита, работата, успехите и проблемите му. Опитайте се да не ограничавате свободата му. Пък, кой знае, може би след година-две сватбеният пръстен ще е на пръста ви.

Мъжете втора категория под тридесет са объркани от материалното си благосъстояние. Те изграждат кариера, като по този начин полагат основите за комфортен живот на бъдещото си семейство. И докато се изгражда точно тази основа, Той ще се нуждаеше от жена, само за физическото удоволствие. Но сега е дошло времето, когато той е готов да стане глава на семейството, а единствен не се среща по пътя си. Така че, време е да се трансформирате в идеалната жена. Променете нещо в себе си и във възгледа си за живот. Помнете, този ерген може да ви даде душата си и със сигурност, с него ще може да създадете силно семейство.

Няма да се спираме дълго на „прелестите“ на мъжете от третата категория, можем накратко да кажем: това е или „син на мама“, животът с него и неговата майка може да се превърне в абсолютен ад за вас; или този човек има ужасен нрав, или е най-често срещаният - безработен или губещ, с ниски доходи.

Едва ли, някой е мечтал, точно за този тип мъж като за партньори в живота. Това едва ли се е случвало и в най-ужасните сънища!

Кои са скритите черти в характера на всяка зодия?

Всеки зодиакален знак носи определена тайнственост в себе си. И докато повечето черти в характера на зодиите са познати, то има няколко...

Капаните, които да очаквате в живота, с мъжа на 30 години са много!

На тази възраст мъжете преминават етапа от младост към зрялост. Това е емоционална криза на средна възраст. Време, когато всички формирани, преди това ценности се сриват и се появяват изцяло нови.

Според статистиката, това състояние засяга половината от мъжете на планетата, независимо от техния статус и финансово състояние. Разберете го и подкрепете през този период. Дайте възможност на избраника си да насочи емоциите в правилната посока и може би, така ще успее да придобие и увеличи всички онези духовни и материални ценности, които е придобил вече за тези тридесет години.

Няма значение, на колко години е вашият избраник. Независимо, дали е самотен или разведен, основното е, че и двамата искате да живеете дълъг и щастлив живот заедно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...