4-те най-ревниви зодии

17590
4-те най-ревниви зодии
Снимка: iStock/Guliver

Ревността е един от основните убийци на любовта. Ревността показва съмнение в собствената си стойност и недоверие в чувствата на партньора, нещо, което никога не води след себе си щастлив край. Когато един човек ревнува, той мъчи както себе си, потънал в съмнения и страхове, така и партньора си, който често не е направил нищо лошо. А най-големият проблем идва когато двамата партньори имат съвсем различно виждане по въпроса за това кое е приемливо и кое не. В тези моменти ревността е дори болезнена и може да има страшен ефект не само върху отношенията между двама души, но и върху психиката на даден човек. И ревността не зависи от пола. Има страшно ревниви хора по-света както мъже така и жени. Оказва се, че и зодията оказва влияние върху това до колко ревнив е един човек. Вижте кои зодии са податливи и следят внимателно половинките си.

Телец

Тези 4 зодии са най-големите НАРЦИСИ

Нарцистичното и егоистично поведение понякога показва лека неувереност в способностите на човек да бъде себе си и да бъде естествен. О...

Челната позиция оглавява ревнивия Телец. Мъжете под този зодиакален знак са изключително ревниви по природа. Този тип хора са способни да стигнат до крайности от ревност. Заложено в тях е при подобно състояние на ревност да не питат и слушат обяснения, а директно да прекратят връзката. Жените са малко по-умерени, но и при тях важи почти същата практика.

Овен

Овена също спада към групата на ревнивите. Много често той също стига до болезнени състояния от ревност. При подобни моменти и изблици на ревност, представителите на зодия Овен започват да се държат агресивно. Освен, че са трудни характери и чувствата им са много объркани. Те искат да са център на света, а когато усетят, че не са, става страшно.

Лъв

3-те зодии при мъжете, които ревнуват като луди

Каквато и да е причината за ревността, несигурност или липса на доверие, тя руши връзки. Няма стабилни взаимоотношения там, където има ...

Представителите на зодия лъв обичат свободата, но в никакъв случай не биха я предоставили на партньорите си. Много често мъжа Лъв приема партньорката си за своя собственост. Независимо дали е само с нея или не, задължително е тя да му бъде вярна. Жените Лъв са наистина страшни, когато ревнуват.

Дева

Девите също са много ревниви, но те не го показват. Те веднага започват да разследват ситуацията и няма да кажат нищо докато не се убедят с очите си. Ако се усъмнят дори и за момент, бъдете сигурни, че ще следват всяка ваша стъпка. Когато узнаят всичко,чак тогава ще ви признаят.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com