4-те зодии БЕЗ късмет в любовта. Ето какво да правят!

5115
4-те зодии БЕЗ късмет в любовта. Ето какво да правят!
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е сложна, особено когато цял живот чакаш подходящия за теб човек, но все нещо се случва, че така и не го получаваш. Ето кои са зодиите без особен късмет в любовта.

ТЕЛЕЦ: Телците все се надяват, че всяка следваща връзка е последната в живота им и няма да се налага да преминават през целия процес на обвързване и накрая да разберат, че са с грешния човек. За съжаление връзките им често приключва с разочарование, с предателства и лъжи от страна на другия партньор. Телците често се питат къде ли бъркат, какво правят грешно и как да променят късмета си в любовта. Истината е, че трябва да започнат да слушат сърцето си и когато то им подсказва, че човекът до тях не е правилният, просто да го послушат и да си тръгнат. Телците не обичат промените, но трябва да свикнат, че ако искат по-добър живот, трябва да претърпят някои промени и раздели, за да им се случи най-хубавото, а именно да допуснат до себе си правилния човек.

Защо все още липсваш на бившия си, според зодията ти

Бившият ти все още си мисли за теб и не може да те забрави главно поради една причина. Всяка жена обича да го чува, лъскае я по някакъв...

ВЕЗНИ: Везните не успяват да разберат защо винаги им се пада любов, сложна и заплетена като загадка или пъзел с хиляди части. Все се случва така, че се влюбват в някой, който не им дава ясни сигнали дали иска да бъде с тях или не, а просто ги държи на кукичката им, защото се чувства поласкан от вниманието. Везните лесно се хващат на тази игра и не спират да ухажват човека, който са си набелязали, макар и той да дава смесени сигнали отсреща. Везните са тези, които търсят другия човек и които дават много повече във взаимоотношенията им, които дори не могат да се нарекат връзка. Ако Везните искат да имат успешна връзка и да срещнат сродната си душа, трябва на мига да разкарват от живота си хората, които само ги мотаят и да отстъпят място на някой, който наистина ги е грижа за тях!  

СКОРПИОН: Скорпионите все попадат на лъжци и хора, които си дават вид на много искрени, но всъщност лъжат от първия миг във връзката им. Представителите на тази зодия си мислят, че никога няма да срещнат правилния човек и че любовта им е обърнала гръб. Изтърпели са какви ли не лъжи и изневери, а всичко това вече им идва в повече. Точно по тази причина Скорпионите не бъркат кой знае къде във връзките си, освен че са прекалено доверчиви в много ранен етап от взаимоотношенията им. Може би трябва да бъдат по-мнителни и да внимават повече, за да не останат отново наранени накрая. Ако искат да срещнат сродната си душа, трябва да се оставят малко на интуицията си и да спрат да обмислят толкова всеки ход. Любовта се усеща със сърцето, доверете му се!

РИБИ: Козирозите си падат по дългите връзки и все се оказват в такива, които обаче нямат много щастлив край. Накрая просто разбират, че не са един за друг, че нещо куца във връзката и двамата партньори са много учудени как не са разбрали това на по-ранен етап. Грешката на Козирозите е, че си затварят отичте са сериозните различия като това кога другият иска деца, къде си представя да живее и какво ли още не. Тези разговори трябва да се водят още в началото на всяка връзка, за да може да бъде успешна и щастлива тя. И Козирозите не трябва да си мислят, че любовта може да поправи всичко, а трябва да знаят, че някои различия не могат да се изгладят с времето. Да прекратиш една връзка не е толкова страшно, особено когато знаеш, че го правиш за доброто и на двама ви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com