4-те зодии, които ги чакат големи успехи през МАРТ

40025
4-те зодии, които ги чакат големи успехи през МАРТ
Снимка: iStock/Guliver

Изпепеляваща страст, големи успехи на работа, късмет – всички тези хубави емоции очакват част от представителите на зодиака през март. Четири зодии ще могат да се похвалят със завидно щастие в третия месец на годината, а ето и кои са те:

Телец

Телци, късметът ще е с вас този месец. Още в първите си дни март ви показа, че ще е благосклонен към вас и ще ви подари не една и две приятни изненади. Венера ще се движи през земния знак Телец от 4 март до 3 април и ще направи вашата харизма по-привлекателна от всякога. Вратите ще се отварят сами пред вас, драги Телци, а късметът ще ви следва по петите.

Бъдете смели и заявете твърдо желанията си – сега е моментът да рискувате и да действате по оригинален начин. Не се колебайте да предприемате промени в работната сфера и да поемете по нови пътища, защото със сигурност ще имате подкрепата на звездите. Очакват ви и нови приятни запознанства, част от които може да прераснат в дългогодишни верни приятелства.

Зодиите, които ще са във вихъра на любовта през МАРТ

Любовна приказка се задава за няколко зодии през март. С отминаването на ретроградния Меркурий разположението на планетите ще донесе ис...

Дева

Спокойствие у дома, но и приключения извън него е подготвил месец март за представителите на зодия Дева. В следващите дни ще можете да релаксирате приятно с хубава книга у дома, мили Деви, и да се усамотите с мислите си. Хармонията, която най-накрая успяхте да постигнете, ще ви помогне да преосмислите доста въпроси, свързани с професионалния ви път, което от своя страна ще създаде основите на голямо начало в кариерата.

Съвсем скоро съдбата ще ви поднесе шанс за постигане на изключителни успехи на работа, свързани или с поемане на ново професионално поприще или със започване на интересен проект. Във всеки случай, забравете за своята типична скромност и покажете това, което умеете, защото усилията ви до момента ще бъдат възнаградени. Извън дома ви очакват много приятни и забавни моменти с приятели.

Стрелец

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9 - 13 март

Овен Средата на март ви предлага нови красиви възможности в любовта. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност с половинка...

Истински професионален джакпот очаква Стрелците през март. Старанието, което сте положили в последните месеци, уважаеми Стрелци, съчетано с мечтите, които имате в кариерен план, ще се съберат благодарение на разположението на звездите и ще ви поднесат предложение, на което няма как да откажете. Това може да е по-добра и по-високоплатена позиция на настоящата ви работа или изцяло нова оферта. Във всеки случай промяната е желана от дълго време от вас.

Ако ви предстои интервю за работа или разговор за повишение, ще се чувствате уверени и спокойни, защото вътрешно ще знаете, че те ще са съвсем заслужени. Все пак звездите съветват да сте умерени в исканията си. Съдбата вече ви е отредила успехи в професионалното поприще, доверете й се, без обаче да бъдете алчни.

Козирози

Козирози, този месец астролозите ви съветват да сте активни и дейни. Започнете всички проекти, които отдавна се въртят в главата ви. Бъдете смели и пред началството, ако имате нови идеи или предложения, свързани с оптимизирането на работния процес – този път думата ви ще бъде чута, а мнението ви взето под внимание.

Не се спирайте пред малките пречки, а търсете съмишленици – около вас със сигурност има такива. Успехът ви очаква, стига да поемете инициативата да го грабнете. Щастие очаква и самотните представители на зодия Козирог. Ще бъдете обект на ухажване и комплименти, а чарът ви ще е ослепителен. Съвсем възможно е и да срещнете своя нов партньор, така че се огледайте наоколо, защото щастието е съвсем близо до вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Какво никога не се прави през Страстната седмица?
Какво никога не се прави през Страстната седмица?

В Църквата думата страст се използва в два случая: когато се говори за неестественото, греховно влечение на душата, например за страстта на пиянството,...