4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 11-15 ЮЛИ

10206
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 11-15 ЮЛИ
Снимка: iStock

ЛЪВ

Имате чувството, че наскоро сте обърнали нова страница и вашият партньор се чувства по същия начин. Каквото и да се е случило между вас, независимо дали е било добро или лошо, изглежда ви е отворило и двамата към идеята, че ако можете да преживеете това, през което току-що сте преминали, можете да издържите докрай. Силата е това, което тази седмица е всичко за вас и партньора ви и се чувствате като една от тези „мощни двойки“. Вървите заедно по улицата и хората се взират; те не са свикнали да виждат любовта да приема формата на двама души, които са толкова въвлечени в присъствието на другия.

3 зодии, на които ще им върви по вода през ЮЛИ

Кои са трите ЗОДИИ, които ще забравят проблемите през юли

Три са знаците, за които юли ще бъде истински фурор и нещата в живота им ще се подредят повече от перфектно. Това са раците, рибите и к...

ДЕВА

Вие сте с вашият човек, чувствате се добре от живота и сте на път да направите нещо заедно, което не сте правили от известно време: поговорете. Смееш се и се шегуваш, точно както правеше преди, и сякаш и двамата отново сте деца. Нищо не е толкова сериозно и да се чувствате заедно така само по себе си е почивка. И двамата осъзнавате, че нито един от вас не бяга от връзката и въпреки че сте имали своите наистина трудни моменти, този период ви кара да се чувствате така, сякаш можете да преодолеете всичко, което ви попадне.

СТРЕЛЕЦ

Това е седмицата, в която празнувате собственото си величие, като молите партньора си за малко „време за себе си“, за да можете да се оттеглите и да се "прегрупирате". Животът е хубав и дори е по-добър, когато сме спокойни от това, което сме. Вие не играете според ничии наръчници и правилата са предназначени за други хора - не за вас. Така че „късметът в любовта“ е любовта към себе си за вас, Стрелец. И докато всички около вас (за щастие не партньорът ви) си мислят, че сте просто тъжен, самотен чудак, защото сте намерили истинската си любов в себе си, вие знаете точно кой сте и сте твърде щастливи да бъдете с любовта на живота си.

Кои зодии не могат да следват диети?

Диета. Тази омразна дума за толкова много хора, които се опитват да свалят излишните килограми и сантиметри от талията. Ако вие сте сре...

Това са най-големите завистници сред ЗОДИИТЕ и е по-добре да внимавате с тях

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица ви носи заслужена почивка или поне седмица свободна от задълженията, с които сте свикнали. Чувствате се в мир със себе си и заобикалящата ви среда и това ви създава толкова приятно настроение, че ставате още по-привлекателни за околните. Ако има някой, с когото сте романтично обвързани или дори просто се интересувате, тази седмица е чудесен момент да изразите чувствата си към него, тъй като той ще бъде отворен към всичко, което искате да кажете.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com