4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 11-15 ЮЛИ

10214
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 11-15 ЮЛИ
Снимка: iStock

ЛЪВ

Имате чувството, че наскоро сте обърнали нова страница и вашият партньор се чувства по същия начин. Каквото и да се е случило между вас, независимо дали е било добро или лошо, изглежда ви е отворило и двамата към идеята, че ако можете да преживеете това, през което току-що сте преминали, можете да издържите докрай. Силата е това, което тази седмица е всичко за вас и партньора ви и се чувствате като една от тези „мощни двойки“. Вървите заедно по улицата и хората се взират; те не са свикнали да виждат любовта да приема формата на двама души, които са толкова въвлечени в присъствието на другия.

3 зодии, на които ще им върви по вода през ЮЛИ

Кои са трите ЗОДИИ, които ще забравят проблемите през юли

Три са знаците, за които юли ще бъде истински фурор и нещата в живота им ще се подредят повече от перфектно. Това са раците, рибите и к...

ДЕВА

Вие сте с вашият човек, чувствате се добре от живота и сте на път да направите нещо заедно, което не сте правили от известно време: поговорете. Смееш се и се шегуваш, точно както правеше преди, и сякаш и двамата отново сте деца. Нищо не е толкова сериозно и да се чувствате заедно така само по себе си е почивка. И двамата осъзнавате, че нито един от вас не бяга от връзката и въпреки че сте имали своите наистина трудни моменти, този период ви кара да се чувствате така, сякаш можете да преодолеете всичко, което ви попадне.

СТРЕЛЕЦ

Това е седмицата, в която празнувате собственото си величие, като молите партньора си за малко „време за себе си“, за да можете да се оттеглите и да се "прегрупирате". Животът е хубав и дори е по-добър, когато сме спокойни от това, което сме. Вие не играете според ничии наръчници и правилата са предназначени за други хора - не за вас. Така че „късметът в любовта“ е любовта към себе си за вас, Стрелец. И докато всички около вас (за щастие не партньорът ви) си мислят, че сте просто тъжен, самотен чудак, защото сте намерили истинската си любов в себе си, вие знаете точно кой сте и сте твърде щастливи да бъдете с любовта на живота си.

Кои зодии не могат да следват диети?

Диета. Тази омразна дума за толкова много хора, които се опитват да свалят излишните килограми и сантиметри от талията. Ако вие сте сре...

Това са най-големите завистници сред ЗОДИИТЕ и е по-добре да внимавате с тях

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица ви носи заслужена почивка или поне седмица свободна от задълженията, с които сте свикнали. Чувствате се в мир със себе си и заобикалящата ви среда и това ви създава толкова приятно настроение, че ставате още по-привлекателни за околните. Ако има някой, с когото сте романтично обвързани или дори просто се интересувате, тази седмица е чудесен момент да изразите чувствата си към него, тъй като той ще бъде отворен към всичко, което искате да кажете.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com