4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 25-29 ЮЛИ

11086
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 25-29 ЮЛИ
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Ретроградният Сатурн не само ви помага да финализирате някои важни уроци, през които преминавате от миналата година, но също така е тук, за да ви покаже, че отговорите, които сте търсили, са били вътре във вас през цялото това време. Това осъзнаване може да ви се стори разочароващо или ново, тъй като често предпочитате да гледате извън себе си, а не навътре, но позволявайки си да забавите ума си, за да можете да видите собствената си истина и чувства, в крайна сметка ще бъде това, което ще ви помогне да навлезете в главата на вашия живот, за който сте мечтали.

Мъжете от тези зодии са най-непоносими

До няколко дни много късмет ще застигне тези три ЗОДИИ

Лъв Първите сред този списък са лъвовете. Неговото лято ще върви гладко и спокойно, а до края на годината всяка "трудност" ще му се ст...

СТРЕЛЕЦ

Луната в Близнаци днес носи така желаната яснота, включваща собствените ви чувства и мислите, които сте имали наскоро. Сатурн в микса само засилва това, дори внасяйки някои ах-ха моменти, в които изведнъж разбирате кармичните уроци, през които трябва да преминете. Когато можете да разберете какво трябва да научите, вашите чувства и мисли естествено ще намерят по-голяма яснота, позволявайки ви да видите пътя напред без колебание или дори съмнение. Това е мястото, където вашата стабилност ще расте, тъй като осъзнавате, че никога не сте били изгубени, а само сте се учили.

ВОДОЛЕЙ

Дори и всеки момент да не е бил лесен, всичко това ви е помогнало да станете по-силни и по-мъдри и да се радвате на по-здрави взаимоотношения. Това трябва да е красиво време, в което навлизате, тъй като можете да използвате въздушните мисли на Близнаци и мъдростта на Сатурн, за да сте сигурни, че не просто се движите напред, но работите с Вселената, за да създадете съвместно живота, за който сте мечтали. Сега, след като научихте толкова много уроци, най-накрая имате шанс да сглобите парчетата, така че да се чувствате по-здрави, докато вървите напред.

Това са ЗОДИИТЕ, които не знаят как да се справят с критиката

Везни Щом чуят дори малко критика към себе си, везните веднага заемат защитен режим. Всичко приемат много лично и много трудно приемат...

Голямо щастие очаква тези зодии през август

ЛЪВ

Това е моментът да научите, че можете да привлечете точно толкова, колкото можете да създадете. Просто често се свежда до това за какво оставяте място. Прекарайте днешния ден, като се фокусирате върху собствените си нужди и това, от което се нуждае сърцето ви. Вижте колко почивка имате нужда и се погрижете за цялостното си физическо, психическо и емоционално здраве. Разберете, че да когато сте в състояение на нежно отглеждане създава пространство за получаване на повече от Вселената и хората около вас. По този начин сте склонни да разберете още по-бързо какво наистина е предназначено за вас.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com