4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 31-04 ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ 2022

11793
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 31-04 ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

ЛЪВ

Тази седмица носи някои изненадващи новини, които в крайна сметка осигуряват онзи обрат във връзката ви, от който се нуждаете. Миналия месец може би е възникнало напрежение около някои предишни модели, които се опитвате да преодолеете. Това е накарало нещата да изглеждат по-сложни, отколкото са в действителност. Тази седмица нещата ще започнат да се оправят. Любовта е невероятен дар, но това не означава, че има определена формула, която трябва да следвате. Тази настъпваща Луна във Водолей ще ви помогне да можете да установите свои собствени правила за връзката си, вместо да мислите, че за да бъде утвърдена връзката ви, тя трябва да изглежда като тази на всички останали. Позволете си да нарушите правилата за любов и ще намерите връзката, която сте търсили.

3 зодии, които трябва да внимават през НОЕМВРИ 2022 г.

ОВЕН Не че не можеш да се справиш, а просто не искаш и все пак ти си единственият човек, който може да се оправи с всичко. Просто така...

Късметче според зодията за тази седмица, 31-04 ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ 2022 г.

ТЕЛЕЦ

В момента сте дълбоко в портала на затъмнението между слънчевото затъмнение на новолунието в Скорпион миналата седмица и вашето собствено лунно затъмнение на пълнолунието следващата седмица. Като един от признаците, че този портал ви засяга най-дълбоко, вие вече сте готови да се възползвате значително от него, за да подобрите връзката си. Тази седмица обаче Венера в Скорпион, зодиакалния знак, който управлява вашия романтичен сектор, ще засенчи Уран в Телец. Това поставя Венера и Уран един срещу друг, което може да ви помогне да разберете чувствата, които сте изпитвали напоследък и защо може да сте отлагали да се обвържете по-дълбоко или дори да сте намерили удоволствието да започнете любовното си пътуване отначало.

СКОРПИОН

5-те зодии с нова връзка през НОЕМВРИ 2022 г.

СТРЕЛЕЦ Знаете дълбоко в себе си какво трябва да направите, за да създадете по-интимна и дълбока връзка, но се съмнявате в себе си. Ве...

Вашият знак представлява Феникс. Митичното създание, което се преражда от пепелта на предишен живот и това е вашата тема в момента. За вас е вероятно да преминете през пълна трансформация в романтичния си живот. Такова, което е по-голямо от просто подобряване на нещата с настоящ партньор, но има далечни последици за множество аспекти от живота ви. Това се съсредоточава около вашите собствени мисли и вярвания, когато става дума за любов и взаимоотношения. Отделете време тази седмица, за да помислите как това се е променило за вас, особено през последната година. Каквото и да вярвате, че е истина, в крайна сметка ще бъде доказано от Вселената. Уверете се, че тази седмица мислите, които си позволявате, са били тези, които наистина искате да превърнете в реалност.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си през ноември

ВЕЗНИ

Като Везни, качества като справедливост, баланс и реципрочност са известни важни теми, но стойността е нещо, което винаги е скрито течение на тези чувства. Тази седмица, тъй като множество планети се гмуркат дълбоко в този интензивен воден знак, вие имате възможност да помислите по-дълбоко върху това, което наистина цените. Какво цените в любовта, връзката, себе си и дори партньора си. Когато можете да се съсредоточите върху стойността на всичко това, вие сте склонни да промените какво означава балансът за вас. Това ще позволи по-голямо разбиране и пространство за вас и вашия партньор да се срещнете по средата, за да намерите онова сладко място на компромис, така че да правите това, което правите най-добре: да обичате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 май /валутен калкулатор/

Кои жени са по-склонни да имат момчета - може да се изненадате от отговора

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 20 - 26 май 2024

Няколко начина да се защитите от негативни влияния

7 типа мъже, които никога не изневеряват, но не бързайте да се радвате

Готвач разкри кои са най-добрите картофи за пържене

След тези 7 комплимента всяко свястно момиче ще си тръгне

Махнете ги незабавно: 5 неща, на които не им е мястото в хола

Защо е добре да ремонтирате дома си през лятото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com