4-те зодии, които ще се чувстват чудесно на самотен остров

2169
4-те зодии, които ще се чувстват чудесно на самотен остров
Снимка: Pexels

В началото на 2000-те Survivor беше най-вълнуващото шоу в телевизията. И докато гледахме с интерес всички препятствия и предизвикателствата за спечелване на имунитета винаги се чудехме как ние самите бихме се справили, ако сме на самотен остров. И с астрологията като наш компас можем да открием кой от нас има най-голям шанс за оцеляване. Ето четирите знака, които биха се чувствали чудесно, ако се озоват на самотен остров:

Дева

Традиционно символизирани от мома, стискаща сноп пшеница, Девите са самодостатъчни и привлечени от природния свят. Земните знаци са пълни с практическа информация, като например колко дълго хората могат да оцелеят без вода или кои червени плодове са вкусна закуска и кои са смъртоносни.

Скорпион

Скорпионите са заинтригувани от тъмните, трансформиращи се периоди в живота. Ето защо, ако се озоват на самотен остров, те ще бъдат точно там, където искат. Те също са крайно независими, така че няма да е необходимо да се съобразяват с никого и никой не трябва да се съобразява с тях.

Стрелец

Най-големият инструмент на Стрелците е техният вечен оптимизъм. Ще им трябва, за да преживеят дългите, безнадеждни дни в самота. Космическите смелчаци винаги бягат към следващото си приключение, което означава, че веднага ще започнат да изследват острова за признаци на живот. Представителите на този силен, огнен знак ще се изкачват на назъбени скали в търсене на басейни с дъждовна вода и ще разбиват кокосови орехи с огнена сила.

Водолей

Този силно творчески знак е свързан с науката и изобретението. Известни като зодиакалните чудаци, Водолеите са тези, които имат невероятни идеи, които в крайна сметка работят. И докато другите се молят да открият поток или да завали дъжд, Водолеите предпочитат да използват заобикалящата ги морска вода по всички възможни начини. Можете да ги намерите да създават система за обратна осмоза, използвайки бамбукови издънки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com