4-те зодии с любовни проблеми през месец АВГУСТ

40622
4-те зодии с любовни проблеми през месец АВГУСТ
Снимка: Thinkstock/Guliver

Най-горещият и страстен месец от годината няма да мине без проблеми в любовна за някои от зодиите. Ще имате доста върху какво да помислите във взаимоотношенията с любимия човек. Не пренебрегвайте съветите ни и помислете дали не сте сбъркали за нещо и дали не е време да поправите кашата, която сте забъркали.

Овен

Бъдете по-търпеливи  с половинката си и разберете променливите ѝ настроения. Вие трябва да сте стабилната опора във връзката ви на този етап. Ревността, която изпитвате на свой гръб всеки ден е породена от личностна несигурност отсреща. Помислете дали сте дали на половинката си да разбере, че е прекрасен човек и има всичко, за което вие някога сте си мечтали. Не изпадайте в гневни състояние, защото това може да сложи пауза във връзката ви и след това много трудно може да решите проблемите си. Бъдете спокойни, това е нашият съвет.

Лъв

Много се бавите и това изнервя човекът до вас. Нерешителни сте в много отношения, а вече не бива да имате колебания за човека, с когото сте. Понякога важните стъпки в живота се правят със затворени очи и малко пресмятане на това какво може да се обърка. Трябва да рискувате повече, за да видите какво ще се получи. Опитайте се да поговорите с човека до вас и да му дадете спокойствието, че не смятате да се откажете от връзката ви, въпреки че не предприемате следващата крачка. Така ще разберете доколко отсреща за готови да ви изчакат и дали не трябва да действате бързо.

Стрелец

Няма време за човека, който обичате и това започва да се превръща в проблем. Не отделяте достатъчно внимание на връзката си в последно време и си мислите, че човекът до вас ви е в кърпа вързан. Това мислене винаги води до съкрушителни резултати и раздели. Не си мислете, че след като веднъж сте завладели съсрцето на любимия човек, това ще остане така, дори и да не се грижите за него. Бъдете умни и не спирайте да се борите за чувствата на човека до вас, така никога няма да го загубите.

Козирог

Инатът и гордостта са ви проваляли много връзки. Не допускайте и този път да се случи точно това, от което най-много се страхувате. Правете повече компромиси и не следете половинката си като детектив. Съмнявате се и му нямате доверие напълно безпочвено. Замислете романтична изненада и се реванширайте за странния период, в който се намирате. Обещайте си, че ще вярвате повече в себе си и във връзката си. Имате чудесен партньор до себе си, не съсипвайте всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно