4 зодии, които печелят от тотото по-често от останалите

43198
4 зодии, които печелят от тотото по-често от останалите
Снимка: Getty Images/Guliver

Тотото е най-добрият тест за късмет. Астролозите споделят само за няколко зодии, които имат по-голям късмет в тотото от останалите. Ако сте един от тях, може би трябва да пробвате силите си.

Най-добрият начин да забогатеете е да работите усилено и да инвестирате парите си правилно. Финансовите хороскопи в това отношение ще ви помогнат да се доближите до успеха. Ако искате лесни пари, можете да опитате да играете тото.

Овен

За Овена много често се усмихва късмета в някои случайни ситуации. Тотото не е изключение, така че те трябва да опитат силите си в тази проста, но не винаги печеливша игра.

Причината за големия успех на Овена е фактът, че те винаги подхождат с оптимизъм към всеки бизнес, което е един от факторите за успех. Хората, които винаги мислят за доброто, по-често от другите, печелят по-често.

Спечелиха джакпота от над 3 200 000 лв. в Тото 2

Джакпотът в 28-и тираж на играта „Тото 2 - 6 от 49“ в размер на над 3 200 000 лева беше спечелен тази вечер. Фишът е пуснат...

Рак

Самите раци не поемат риск, така че рядко пускат фиш за тото. Астролозите казват, че е напразно, защото съдбата много обича Раците. Тези хора може никога да не играят тото, но след това да пуснат фиш и да получат максимална печалба.

Според проучвания на астролози, около 30% от хората, които печелят хубава сума от тотото за първи път, са Раци. За нещастие на хората около тях, най-голям късмет имат тези Раци, които вече се радват на щастие или приличен доход. Парите направо ги преследват.

Везни

Везните са хора, които по-често от другите вярват в магическата сила на късмета. Те са изключително суеверни, така че съдбата им се усмихва от време на време. Везните играят малко по-често от другите хора тото, късметът им помага да печелят малки суми доста често.

Спечелил милиони от лотарията в Израел не може да бъде открит

Националната лотария на Израел не може да открие късметлията, който на 5-ти май тази година спечели 3,3 млн. шекела (1,53 млн. лева), с...

Не можете да наречете Везните слуги на съдбата, но те наистина са късметлии. Вярата им в късмета им помага не само да спечелят от тотото, но и да срещнат правилните хора по пътя си, да предвидят хода на определени събития и т.н. Везните притежават и невероятно мощна интуиция, която също може да играе важна, но не винаги забележима роля.

Водолей

Водолеите не обичат тотото, защото предпочитат по-реалистични видове доходи. Историята, обаче, познава няколко души, които са успели да измамят тотото благодарение на интелигентността си. Почти половината от тези хора са родени под знака на Водолея.

Те много обичат да решават загадки, затова им е хрумнало по-често от другите да се опитат да разрешат схемата на тотото. Водолеите обичат предизвикателствата и обичат да бъдат пионери в каквото и да било, така че именно на тях първо им хрумва идеята да как функционира алгоритъма на тотото.

Силата на думите и мислите ни помага да привлечем късмет. Ако наистина вярвате, че играта на тото ще ви донесе много пари, тогава шансовете за успех се увеличават значително. Здравият разум казва, че този начин на печелене на пари не е практичен, но никой не ви забранява да опитате да си пуснете фиш за тотото. Може и да спечелите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно