5 неща, които жените мразят по време на секс

89791
5 неща, които жените мразят по време на секс

Ако искате да задържите жената до себе си горещо ви препоръчваме да прочетете следващите няколко реда. Жените мислят по-различно от мъжете и имат по-различни разбирания за нещата, които се случват в леглото.

1. Когато мъжете си просят орална любов

И не разбирайте, че някой мъж ще седна да се моли гласно. Онези малки подръпвания на главата й надолу са влудяващо дразнещи. Ако една жена е решила да ви достави това удоволствие - добре, но ако вие й го поискате, желанието й пада на 0%.

2. Прекалено шумните мъже

5 скрити ерогенни зони на мъжете

Мъжете имат много чувствителни места по тялото си, които жените пренебрегват. В повечето случаи се оказва, че дори самите представители...

Викането в леглото е запазена марка на жените. Всякакви странни звуци от мъжа, които звучат в стаята по-често от нейния глас, са отблъскващи за жените.

3. Сменянето на много пози

Повечето жени не са гимнастички, а мъжете често забравят това. Хубавият секс не е непременно обвързан с голямото разнообразие пози, включени в един път.

4. НЕразбирането на женския оргазъм

По-голямата част от жените достигат до оргазъм трудно! Не забравяйте това, слушайте нещата, които споделя с вас и просто разберете различията си. 5 минути по-малко любовна игра може да ви рискува пълното удоволствие на половинката ви. Не бъдете егоисти.

5. Прекалено бързото сваляне на бельото й

Жените се стараят бельото им да е красиво, косата спретната и всякакви такива щуротии. Оставете я да се порадва на вида си и не бързайте да махате всичко от нея в мига, в който я видите.

2-те зодии, които са магнит за противоположния пол

В любовта казват, че победители няма... освен онези, които накрая на вечерта не си тръгват сами. Чар, умения за флиртуване и неустоимо ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com