5-те зодии, които се нуждаят от повече лично пространство във връзката

11799
5-те зодии, които се нуждаят от повече лично пространство във връзката
Снимка: iStock

Силната нужда от пространство в една връзка невинаги означава, че партньорът ви вече не ни иска. Някои зодии се задушават в отношения, в които не могат да прекарат повече време сами. На свой ред доза свобода ги кара да обичат повече и да се карат по-рядко. Когато им липсва, това не им действа добре. Преди да обвините някой в егоизъм, разберете защо иска свобода. Може би трябва да поеме по-дълбоко въздух?

Зодиакални знаци и нуждата от пространство в една връзка:

6-те двойки зодии, които никога няма да имат общо бъдеще

Може да изглежда, че съвместният живот е чудесен край на всяка връзка. Често си представяме романтична идилия, въпреки че реалността мо...

Телец

Зодиакалните Телец са известни със своята привързаност. Те обаче се нуждаят от дълго време да бъдат сами, за да се "охладят" и отново да станат оазис на спокойствие. Те не обичат някой постоянно да стои над тях. Предпочитат да се отпуснат в мълчание, вместо да бъдат принудени да водят активен разговор.

Стрелец

Стрелецът е независимо същество, което наистина обича да бъде само. Не им трябва компания, за да пътуват сами по света. Характеризира се с клаустрофобичен страх от ограничено пространство. Ако остане на едно място твърде дълго, в него се натрупват гняв и разочарование. Да бъде осъден да бъде с едно и също лице 24 часа в денонощието също му причинява странно безпокойство. Той обича разнообразието и постоянната промяна. Стрелеца иска връзката да бъде приключение, а не рутина.

Дева

10 тайни на двойките, които остават заедно за цял живот

Всеки един човек ще се съгласи, че дълготрайните отношения изискват постоянна работа и полагане на усилия. Ето и 10 неща, които двойкит...

Девите са доста обсебени от ежедневния си график. Тази зодия върви като швейцарски часовник. Ако рутината е нарушена, настроението им се променя драстично. Още по-лошо, когато имат връзка с някой, който обича да ги изненадва и действа спонтанно, вместо да планира. Това е основната причина, поради която трудно могат да установят каквато и да е връзка. Една независима, изключително самоуверена Дева се нуждае от много време за себе си.

Скорпион

Има доста свободно отношение към междуличностните отношения. Често не идва на среща и няма намерение да го обяснява. Когато иска да е сам - отрязва се от всички, а това се случва доста често. Той се чувства най-добре в собствената си компания, когато има време да мисли спокойно. Обича свободата си може би повече от самия себе си и партньора си.

Козирог

Амбицията е второто му име. Той е работохолик, фокусиран върху собствените си постижения и му трябва много свобода. Вярва, че може сам да се справи с всичко и не очаква никаква помощ. Когато е загрижен за себе си - не реагира на опити за контакт с него. Може да мълчи дори с дни, защото се нуждае от концентрация, за да постигне целта си. Има моменти, когато е способен да се затвори в самия себе си не само за партньора си, но дори и за цялото си семейство. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com