5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през февруари 2020

44246
5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през февруари 2020
Снимка: iStock/Guliver

Този февруари няма да е лишен от романтика и страст, особено в дните около Деня на влюбените. Планетата на любовта Венера влиза в Овен на 7 февруари и остава в режим "горещи емоции“ чак до 4-ти март, а съчетанието им събужда желание за флирт и любовни авантюри. Представителите на пет зодиакални знака обаче ще са особено настроени за горещи мигове в сравнение с останалите.

Oвен

4-те зодии, които ще бъдат във вихъра си през февруари

Февруари ще донесе сериозна доза енергия и ще засили обаянието на някои представители на зодиака. Разположението на планетите е особено...

През февруари овните са в истински любовен апогей. От 7 февруари до 4 март планетата на любовта Венера ще се движи през вашия знак, драги Овни, дарявайки ви с чувствена сексуалност, която няма как да остане незабележима за останалите. Ако сте несемейни, настъпва периодът, през който ще получите повече внимание от потенциални партньори. Звездите ще изпратят някой на пътя ви, с когото е много възможно да споделите красиви и дълготрайни чувства. В случай че вече се срещате с някого, очаквайте признание за истинска любов и множество прояви на обич. Имате ли стабилна връзка, то тя може да ви донесе вест за най-хубавото – скорошна поява на нов член в семейството.

Лъв

Лъвове, през февруари ще може да си върнете вярата в любовта. Под влияние на Пълнолунието в знака ви на 9 февруари ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пред някого, без да се замисляте особено за отсрещната реакция. Не се притеснявайте, звездите са благосклонни към вас и ще ви помогнат не само да изразите красиво емоциите си, но и да спечелите сърцето на човека, който ги е предизвикал. Семейните лъвове могат отново да събудят огъня във връзката си, обръщайки повече внимание на половинката си. Бъдете склонни и на повече компромиси в отношенията с партньора, а той ще ви се отблагодари подобаващо.

Дева

Тези зодии трябва да са по-взискателни в ЛЮБОВТА

За много хора „пеперудите в стомаха” са напълно достатъчни, за да се врекат във вечна вярност на човека, който ги предизвик...

Силни емоции очакват и представителите на зодия Дева през втория месец от 2020-та година. Ако сте самотни, това е на път да се промени. На 16-ти февруари Марс ще раздвижи любовния ви аспект, свързан с удоволствията и насладите. Ще изпитвате силно желание за плътски удоволствия и ще имате шанс да ги осъществите. Ако вече сте обвързани Деви, под влияние на ретроградния Меркурий, съществува риск за временно напрежение с партньора. Не се притеснявайте, защото Новолунието на 23-ти февруари ще ви помогне не само да изгладите трудностите, но и да укрепите връзката си и да я направите по-силна откогато и да е било. Месецът е и благоприятен за сключване на брак или поне за подготовката за този велик ден.

Скорпион

Скорпиони, вие ще сте сред зодиите, които ще почувстват позабравеното пърхане на пеперуди в стомаха през този месец. Бъдете внимателни обаче, защото звездите предричат, че внезапно избухналият огън ще е към човек извън семейството и връзката ви, ако сте в такава. Съществува голям риск да се оплетете в любовни афери, които да разклатят основите на брака ви и дори да го прекратят. Съветваме ви да се опитате да угасите страстите, защото рискувате да загубите много. До себе си имате хора, които ви подкрепят и обичат истински, но като че ли сте забравили този факт. За самотните представители на зодията, това може да е месецът, през който най-накрая ще срещнете специалния човек в живота си. В търсенето може да ви помогнат близки приятели или колеги, които ще ви запознаят с интригуваща за вас особа.

Водолей

Истинско споделено щастие с партньора очаква Водолеите през февруари. Благодарение на великолепното пълнолуние в сектора на партньорството вашата половинка не само ще ви накара да се чувствате специални и обожавани, но и ще ви напомни, че любовта е предназначена, за да прави хората щастливи и да ги усмихва. С други думи, мили водолеи, сърцето ви ще бъде пълно с обич и ако имате някой специален, човек с когото да я споделите, със сигурност ще се почувствате благословен. Ако все още сте необвързани, е възможно да започнете да се питате кога ще намерите човека, с когото да полетите на крилата на любовта. Ретроградният Меркурий ще доведе множество около хора около вас през този месец, но нито един от тях няма да ви заплени достатъчно. Не губете вяра - когато любовта има за цел да пристигне, нищо не може да я спре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com