X
 
 

5-те зодии, с които НЕ трябва да влизате в конфликт

27739 1
5-те зодии, с които НЕ трябва да влизате в конфликт
Снимка: iStock/Guliver
Всеки от нас, има приятел, който не се страхува да каже какво мисли. Определено има такива, които ще ви хванат в лъжа и ще покажат колко много, това е докоснало чувствата им.

Всичко това е, с цел да помислите за поведението си… Да направите изводи и никога повече да не се държите така, сякаш вашият приятел иска всичко най-добро.

Тези два зодиакални знака са родени да бъдат шефове

Всички ние искаме голяма кариера, но най-голям шанс да осъществят това имат два знака от зодиака. Независимо дали става дума за разпол...

Някои представители на Зодиака са родени, за да разрешат проблемите възможно най-бързо и изгодно за себе си. Те са уверени в позицията си, а в случай на конфликт се чувстват като риба във вода.

Представяме ви 5-те зодии, с които не трябва да попадате в конфликт:

Не ги подлудявайте.

Те могат да са страстни, като люти чушки. Разбира се, може да са и нежни, но ако им кажете, че нещо не е наред, веднага ви поправят. Много вероятно е да напомнят за спречкването ви и в следващата седмица. Ето и тях:

Овен

3-те най-коварни ЗОДИИ

Доверчивостта е едно от онези качества, които ни се искаше да не притежаваме. Има хора, които ви гледат мило, а говорят злини зад гърба...

Овенът е огнен знак на зодиака. Той е уверен, решителен, смел и винаги готов за състезание. Ето защо, ако вярва, че грешите, ще ви уведоми за това. Ако изведнъж Овенът греши в нещо, просто му дайте време да усвои тази ситуация и да се охлади.

Овенът е страстен във всичко, което прави. Ако случващото се не отговаря на плана, той моментално става агресивен. Ако Овен се разсърди на партньора си, невинаги е нарочно. Просто не сте имали късмет и сте се оказали наоколо в неподходящ момент. Не всеки е в състояние да се справи с всякакъв натиск. Тези от вас, които устоят на конфликта с Овен ще се издигнат в очите му.

Как реагират 12-те  зодии, когато забогатеят

Близнаци

Близнаците ще ви очароват със своето красноречие. Ако не сте готови да издържите на някои от техните сурови, но изящни твърдения, по-добре не спорете с Близнаци. Те не се страхуват да създадат конфликт пред всички. Те са уверени в способността си да предадат правилните мисли не само на вас, но и на всички събрали се.

Какъв си в леглото според зодията

Всяка зодия си има своите особености що се отнася до интимния живот. Всички имаме своите предпочитания и своето си характерно поведение...

Отстъплението не е в техните правила. Близнаците няма да се успокоят, докато не ви кажат всичко, което са имали предвид. Те дори няма да позволят да вмъкнете и дума за извинени.

Actualno.com

Етикети:

  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 6 месеца Профил на трол?
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕСВЪРШИ.