6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ

48981
6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ
Снимка: iStock

ОВЕН

Това е периодът, овни, в който вие и вашият партньор сте отделили време, за да обсъдите няколко необходими неща и когато тези интервали са създадени, понякога се страхувате от това, което ще се каже. Въпреки че нямате какво да изразите този месец, знаете, че вашият партньор има нещо на ума си и не сте сигурни, че искате да го чуете. Но трябва и то ще доведе до много положителни промени, дори и да не ви се вярва.

ДЕВА

Фокусът ви този август е върху партньора ви... искате да го похвалите за някои действия, които са предприели наскоро, и искате той да знае колко много се възхищавате на неговата смелост. Те са направили смел ход, за да подобрят връзката ви и той не само работи, но е и похвален. Обичате партньора си и да, виждали сте всичко с него – и сте дали всичко; това е периодът да обичаш настоящето и да се наслаждаваш на това, което и двамата споделяте заедно, този месец.

Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ

Зодиите, които ще имат много КЪСМЕТ през август

Разберете кои ще са зодиите, които ще се радват на голям късмет през август. А дали сте сред тях? Козирог През един от най-хубавите л...

ЛЪВ

В миналото вие и вашите партньори не сте уважавали границите на другия и сте прекрачвали границата и в крайна сметка сте се наранили. Този месец и партньорът, с когото сте сега, ви напомнят, че с уважение можете да постигнете много повече, отколкото ако пренебрегнете личната истина на другия. Вие сте личности с различни интереси и вдъхновения, но любовта между вас е могъща и вечно надделяваща. Единственото, което остава, е да отворите вратите на комуникацията, така че и двамата да сте спокойни да се изслушвате всеки път, когато нещо трябва да бъде изразено. Това започва сега и ще донесе със себе си голям успех и късмет.

БЛИЗНАЦИ

Идеята, че трябва да има забавяне във вашето удовлетворение, защото нещата отнемат време, за да се съберат или други, които са част от уравнението, трябва да свършат собствената си работа, обикновено не изглежда добре. Когато почувствате, че това желание започва да се раздвижва във вас, искате да продължите напред и да направите нещо, за да създадете промяна. Но сега получавате някаква перспектива. Дори ако все още искате да се втурнете в бъдещето, за което сте мечтали, може също да изпитвате повече търпение, тъй като осъзнавате, че нямате контрол над всичко. А и не е нужно. Нещата този път се подреждат сами.

ВЕЗНИ

Кои зодии трябва да прилагат повече грижи за външния си вид?

Когато става дума за добър външен вид, повечето хора биха казали, че Стрелците са мързеливи. Близнаците винаги са твърде заети, а Деват...

Планетите по своята същност ще доведат до ново начало за вас, в което ще можете да видите, че когато се обърнете навътре и се изправите срещу това, което е там, разтваряйки блокове със страст, вие автоматично ще стъпите в ново начало. Използвайте тази енергия във ваша полза, тъй като сте поканени да влезете в процес. Това няма да е бърз отговор, но за щастие ще донесе трайни резултати.

Зодиите, които ще имат много проблеми през АВГУСТ

ТЕЛЕЦ

Трябваше да се откажете от много от картините или идеите, които сте смятали, че ще се проявят през последните няколко години, и сте били поканени да възстановите вярата си, че направените планове могат действително да се осъществят. Голяма част от това е да се научите какво означава и какво е усещането да работиш с Вселената, а не срещу нея. Когато работите с Вселената, вашите планове се подкрепят в сравнение с опитите да плувате срещу течението срещу това, което божественото се опитва да организира.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com