Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ

15272
Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ
Снимка: iStock

ДЕВА

Нещо ви заплашва този месец и е свързано с нещо, което предпочитате да не издавате, или може би просто е нещо, което не искате някой да знае за вас. Това не означава непременно, че те ще го знаят или че дори е нещо лошо. И все пак, поддържането на ниско ниво е ВАШЕ предпочитание и тъй като тялото, умът и душата ви са на линия, предпочитате да го запазите за себе си.

5-минутен РИТУАЛ за късмет и пари

СКОРПИОН

Вие сте били обект на самонадеяно изявление; някой в живота ви вярва в определено нещо за вас. Вместо просто да говорите с тях, вие започвате да им давате труден урок. Не можете да мислите за нищо друго през този месец, освен това, което е в ума ви, какво правят другите и кои си мислят, че са.

Кои зодии не могат да контролират гнева си?

Гневът е естествена човешка емоция и определено е нещо, което хората изпитват редовно. Но за някои хора гневът може да стане неконтроли...

КОЗИРОГ

Може да сте в командировка или на място, където партньорът ви няма интерес да отиде, но вие сте искали да бъде по този начин и сте толкова щастливи, че трябва да прекарате време далеч от тях. Това е така, докато не ви проследят и не започнат да ви се обаждат ден и нощ. Всеки ден. Никога не сте мислили за партньора си като за ревнив тип, но той е такъв, действайки собственически. А това дълбоко ще ви тормози.

ОВЕН

Наистина не ви харесва, когато другите ви приемат за даденост или ви мислят за идиот, което със сигурност не сте. Скоро обаче ще влезете в контакт с някой, който напълно ви подценява и решава, че сте достойни да се заяждат с вас. И така, докато нанасят удар след удар, търпението ви ще се изчерпи и тогава лесно ще влезете в ролята на агресор.

СТРЕЛЕЦ

Кои зодии са винаги готови да помогнат на другите хора?

Трите зодиакални знака, които винаги изглеждат готови и желаят да помогнат на другите в беда, са Стрелец, Риби и Дева. Стрелец: Оптими...

Понякога просто не можете да си помогнете, Стрелец, а това е един от онези периоди, в които „забравяте“ да сте дискретни и в крайна сметка наранявате нечии чувства. Бихте искали да мислите, че не правите това умишлено, но сте твърде умен, за да смятате това за вярно; вие сте пасивно-агресивни и единственото нещо, което ще спечелите от този вид поведение, е някой друг да ви сметне за досадник.

Зодиите, които не трябва да рискуват с парите в началото на август

ВОДОЛЕЙ

Обичате да мислите, че умеете да се придържате към принципите си и въпреки че това определено е отлично нещо, вие също сте човек, който може да излезе като пълен сноб и това ще се случва често този месец. Искате да „научите някого на урок“, защото по някаква причина този човек ви обижда с начина, по който прави нещо, което НЕ ви засяга и с което не искате да се занимавате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com