6 зодии с късмет във всичко през НОЕМВРИ 2022

44896
6 зодии с късмет във всичко през НОЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

СКОРПИОН

Дори в рамките на това, което може да се почувства като непознато пространство, има огромен дар за вас да се свържете отново с най-дълбоката част от себе си и да можете да започнете да полагате основата за живот според собствените си условия. Това в края на краищата беше целта на астрологията за тази година. Не можете да живеете живота за другите и да го наричате истински живот. Това време е за вас сега.

Вижте кое е вашето духовно животно според ЗОДИЯТА

ТЕЛЕЦ

Какво може да ви вбеси истински според ЗОДИЯТА?

Овен Не е нужно кой знае колко, за да вбесите овена - те сякаш винаги са на ръба на избухването, като понякога дори не им е нужна прич...

Цялата тази енергия на Скорпион означава, че нещо се е объркало в романтичния ви живот. Във времена на огромна промяна или в моменти, в които всичко изглежда толкова добре, може да е трудно да се повярва. Вие сте земен знак, което означава, че за да можете напълно да получите всички добрини, които Вселената може да предложи, трябва да се чувствате сигурни и стабилни в това, което се случва. Част от процеса, през който преминавате, е разбирането, че можете да осигурите това пространство за себе си и в себе си.

СТРЕЛЕЦ

В определени моменти от живота си може да търсите истината, но само ако тя служи по някакъв начин на по-висшата ви цел. Това означава, че независимо дали става въпрос за действията на другите, знаците от Вселената или дори вашите собствени чувства, вие често ги погребвате или избягвате поради несигурност да знаете какво да правите. Въпреки че този месец е подарък, не се заблуждавайте. Енергията на Скорпион осветява частта от живота ви, управлявана от вашето подсъзнание, което означава, че всичко, което все още не сте признали или не сте прегърнали, ще бъде изведено на преден план в ума ви. Това ви позволява наистина да видите всичко такова, каквото е, а не такова, каквото сте искали в даден момент, което означава, че това също е шанс и време за истинско надграждане.

ЛЪВ

Припомнете си май месец тази година и чувствата, които сте имали, свързани с дома и дори връзката си и че бихте споделили това интимно пространство. През последните шест месеца вероятно е имало много събития и дори знаци, които са се случили, за да ви насочат в посоката, за която сте искали яснота. Сега е моментът да си позволите пространството да съберете всичко заедно. Приемете истината такава, каквато е дошла до вас, и прегърнете промените, които вече са буквално на прага ви.

Зодиите, които са обречени на страдание през НОЕМВРИ 2022

ОВЕН Не че не можете да се справите, а не искате и все пак сте единственият човек, който може, което означава, че трябва. Ето как рабо...

ТЕЛЕЦ

Уран беше във вашия знак през последните няколко години и ще продължи да предизвиква промени за вас, като се увери, че всичко, което остава, е едновременно стабилно и сигурно. Поради това естеството на вашата връзка също е поканена да се развие. Независимо дали това означава развитие на настоящата връзка или дори нов шанс за любов, вие сте поканени в период на растеж. Основният компонент е да се уверите, че използвате всичко, което сте научили преди това, за да създадете по-голяма хармония във вашата връзка и в живота ви.

Какво може да ви вбеси истински според ЗОДИЯТА?

ВЕЗНИ

Тази година, беше време на личен растеж и как това в крайна сметка се отрази на вашите романтични връзки. За вас, тъй като Сатурн се мотаеше във Водолей и съвсем наскоро стана директен, той също така внася тема за дома и с кого споделяте това пространство. Това означава, че предстои трансформация в най-критичните области от живота ви; себе си, връзката си и дома си. Този ноември очаквайте неочакваното и потърсете всички скрити благословии, които идват по пътя ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com