6 зодии с късмет във всичко през ОКТОМВРИ

46042
6 зодии с късмет във всичко през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

ДЕВА

Първото нещо, което трябва да знаете, е да останете отворени към необходимостта да преразгледате някои важни разговори или чувствителни теми. Планетите ви дават шанс, за да сте сигурни, че говорите откровено своята истина и че си позволявате да стигнете до изцелението си, вместо до повторно нараняване. Трябва да се уверите, че показвате точно какво и кой сте всъщност. Само така ще получите всичко, което искате.

Смешни факти за всяка от зодиите, в които всеки ще се разпознае!

РИБИ

Зодиите, които винаги и навсякъде ходят с джаджи

Съвременното общество не може да съществува без новите технологии. Хората трябва да се справят с много задачи, което не е възможно без ...

Това, което се е случвало досега, ще ви даде представа какво ще се случи от тук нататък. Имали сте възможност да отделите по-дълбоко ниво на размисъл и сега ще можете да си позволите ново начало. Като Риби това означава, че можете да бъдете дълбоко емоционални, така че просто знайте, че тези разговори вероятно ще предизвикат хубави неща. Вярвайте в най-добрия възможен резултат, защото надеждата е на ваша страна.

БЛИЗНАЦИ

Енергията на планетите ви помага да се съсредоточите върху детайлите. Ако планирате сватба или живеете заедно, ако вече сте в установена връзка и още, и още. Това може и да ви накара да се заяждате, вместо просто да се наслаждавате на партньорството, което сте създали. Но отделете време, когато този нов цикъл започва, за да се уверите, че всичко, за което говорите, или всички решения, които вземате, са наистина базирани на реалността. А реалността е щастието, което ви заобикаля.

ОВЕН

Този нов сезон е пред вас, но от вас зависи да се възползвате максимално от него. Това може да е свързано с вашите самоограничаващи се вярвания и дори с някои от изборите, които сте направили в живота, които усещате по-скоро като задължения. Това може да е новото начало заедно, което сте чакали, или вашият шанс да продължите напред с чист лист. В каквато и посока да ви води космосът, не забравяйте, че да бъдете себе си винаги е най-важното нещо.

Хороскоп на оплакванията: Какво вбесява различните зодии

Всеки от нас се ядосва за нещо, но ако погледнете тази тема в контекста на астрологията, можете да забележите някои тенденции. Овен О...

ЛЪВ

През този следващ сезон, докато преминавате през етап, в който започвате да виждате как планетите се обръщат директно към вас и ще се чувствате по-обнадеждени за живота. Изглежда, че някои важни уроци приключват до такава степен, че вече няма да се налага да гледате през рамо, за да видите дали ще се върнат. Насладете се на свободата си!

Коя е най-хубавата зодия за жена?

РАК

Важно е непрекъснато да размишлявате върху вашата истина, особено относно това, което определя дома или семейството. Как имате нужда от нещо, което да почувствате или дори как изисквате някой да се появи във вашето пространство, всичко това е част от този процес на откриване на по-дълбока истина, която може да помогне на тази следваща фаза на съзидание в живота ви. Уверете се, че си давате време и за почивка; тъй като в момента се случват много промени, също толкова важно е да си позволите това домашно пространство за почивка и презареждане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com