Коя е най-хубавата зодия за жена?

43319
Коя е най-хубавата зодия за жена?
Снимка: iStock

Често астролозите се опитват да класират зодии и да видят коя в какво изпреварва другите.

Коя зодия е най-добра в семейните отношения?

В астрологичната традиция Ракът се смята за главния „женски“ знак на целия Зодиак. При „рачките“ семейните ценности излизат обикновено на първо място. За тях основното нещо в живота е стабилното семейство, хармоничните взаимоотношения, децата и комфортът у дома. Жените-Рак са женствени, чувствителни, постоянни - едни истински пазителки на семейното огнище.

По отношение на семейните отношения и грижите за дома жената-Дева нерядко претендира за челното място. Нито една зодия не може да се похвали с подобни вродени икономически качества и умение да се организира толкова похватно.

3-те зодии, които се изнервят, когато нямат достатъчно пари

Според астролозите жените-Телци също са перфектни съпруги. Те по правило са моногамни, имат сериозно отношение към всичко, което е свързано с домашните задължения. Омъжат ли се, то е веднъж и завинаги. Единственият им недостатък в това отношение е, може би, затвореността при изразяването на чувствата. На партньорите им понякога изглежда, че жената-Телец не ги обича, но това обикновено е само външна измама.

Коя зодия е най-емоционална?

При Овена жените са нежни и романтични. Тази зодия учи своите представителки, покрай всичко друго, да бъдат откровени и прями.

Телецът е мек и чувствен знак - много добри качества за дамите. Земните жени от този тип са прекрасни майки и домакини, имат изявени бизнес-качества.

Близнаците са една от най-добрите зодии за жените. Онези, които са родени под този знак, обикновено са леки, грациозни, умеят да създават любов и вярват в нейното съществуване.

Жените от тези зодии са изключително силни и независими

Знакът Лъв е мъжествен. Жените-лъвици са упорити, страстни, постоянно изискват възхищение и внимание от партньора си. Любовта в нейния подчертано сексуален вариант е най-важното нещо в живота на тези жени.

Жените-Дева са изключително добри домакини. Тяхното обичайно състояние е да бъдат така потопени в ежедневието, че при готвенето на нова манджа винаги се опитват да надскочат себе си.

Известно е колко много държат представителките на зодия Везни на външния си вид. Те постоянно обръщат особено и специално внимание на този въпрос – което, между другото, често ги отдалечава от реалната оценка на самите себе си.

Коя зодия е най-секси?

Най-сексуалният и страстен зодиакален знак за жена определено е Скорпион. Жените-скорпионки са крайно взискателни към избора на партньор, сдържани външно – но вулканични отвътре, много ревниви, излъчват скрита, но силна енергия. Те не се нуждаят от специални магии, за да омагьосат мъж, когото харесват – просто, хвърлят ли му око, той е обречен.

Дали пък най-добрата зодия за една жена не е Стрелец? „Амазонките“ са свободолюбиви, привлекателни, техният оптимистичен подход към света надделява над всичко. Често представителките на зодия Стрелец са външно много красиви. Но жената, която се поддържа, винаги е привлекателна, независимо под кой зодиакален знак е родена.

Каква жена сте според зодията

Козирогът, според много астролози, също може да допълни списъка на най-подходящите зодии за жени. Макар, че външно жената-Козирог е студена и неженствена. Обаче, този лед интригува много мъже и всеки смята себе си за шампион, успее ли да го разтопи.

Жените-Водолей са прекрасни любовници, но ролята на съпруга е твърде отговорна, сериозна и, в крайна сметка, скучна за тях. Те са и много чувствителни.

Жените-Риби са чудесни майки, готови са на всякакви жертви в името на децата си. Винаги отвръщат с взаимност на обичта.

Не е лесно да се посочи най-добрата зодия за жени. По отношение на външната привлекателност статистиката сочи, че първенството трябва да се даде на Лъв, Везни и Водолей. Но красотата е едно от най-субективните понятия на този свят. Както гласи древната мъдрост: „Да се ​​говори категорично за красота е глупаво. Да се премълчава красотата е престъпление“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com