X
 
 

7 начина да се справим след развода

1301 0
photo of 7 начина да се справим след развода
Снимка: iStock/Guliver
Тъгувайки, ние осъзнаваме, че бракът ни е приключил. Това е необходимата част от тъгуването. Ето кои са седемте неща, които трябва да направим, за да преживеем по-лесно развода, според психолозите.

1. Приемете чувствата си и не се съдете. Имате право да изпитвате всякакви чувства- гняв, страх, вина. Сълзите може да ви помогнат да намалите напрежението. Острият пристъп на тъга и внезапните сълзи са нормални - след тях обикновено идва чувство на облекчение.

2. Осъзнайте защо отношенията са приключили. Важно е да проясните и да приемете своята роля за раздялата. Не се фокусирайте върху тези мисли, но разбирането ще ви помогне да не повтаряте този сценарий в бъдеще. 

Нещата, които силните жени не правят

Когато става въпрос за непродуктивни навици, които ни пречат да достигаме целите си полът има своята роля. Необходимо е да се отървем о...

3. Започнете да спортувате и се хранете правилно. Направете си план за занимания. Важно е да следите самочуствието си. Спете достатъчно. Превърнете в приоритет грижата за себе си.

4. Простете си

Съсредоточете се върху това, което може да контролирате. Миналото не ви е подвластно, но пуснете обидата. Опитайте се да простите на бившия си или поне да приемете поведението му. Ако успеете той вече няма да има власт над вас. Не се колебайте да потърсите психолог.

5. Опитайте се да възприемете случилото се, като урок

Загубата ще ви помогне да разберете много за себе си. Това, че бракът ви се е разпаднал не означава, че нещо с вас не е, както трябва. Направете пауза, за да си отдъхнете.

8 малки хитринки на французойките, които не спят сами

1. Мъжете започват да губят интерес, когато разберат, че притежават една жена. Тайната на французойката е в това, че нейният мъж знае, ...

6. Не оставайте сами прекалено дълго

В началото може да ви е трудно да бъдете в компания, но малко по малко започнете да приемате покани за гостувания. Започнете с нещо лесно, например отидете на кино с приятел.

7. Опитайте нещо ново

Помислете за това, което ви каза да излезете от зоната ви на комфорт. Усвоете ново занятие, максимално небанално и завладяващо. Предложете на някой да се присъедини към вас.

Източник: psychologies.ru

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)

Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова...