7 признака, че бракът ви върви към РАЗВОД

6571
7 признака, че бракът ви върви към РАЗВОД
Снимка: iStock/Guliver

Никой не си мисли, че човекът до тях няма да е човекът, с кого ще остареят. Любовта в началото е една, но с годините хората се променят и един ден може да се стигне до развод и всеки един да потърси щастието си другаде.

Не мислете, че вината за това е ваша, понякога просто е било писано да се случи. По-скоро се фокусирайте върху хубавите си спомени заедно, а не върху всичко негативно, което се е случило в края на брака ви.

Жена получи развод, защото мъжът ѝ не ѝ отговарял в социална мрежа

Тайвански съд даде развод на жена, която се оплака, че съпругът ѝ игнорира съобщенията, които тя ме праща в социалната мрежа Line, пред...

1. Често излизате поотделно

Вече дори нямате желание да си правите романтични вечери навън, а предпочитате всеки да си излезе с неговата собствена компания. Най-често излизате, когато сте канени на рождени дни или вие самите имате повод, защото просто няма как да не сте заедно.

2. Не се карате

Предпочитате просто да премълчите даден проблем или да не си говорите с дни, но карането изобщо не е опция. Достигнали сте лимита на търпението си и на скандалите, за това вече изобщо не вярвате, че има смисъл да се стига до там, защото няма да се разберете.

3. Не правите общи планове

4-те зодии, които най-често се развеждат

Това са зодиите, които имат кратки бракове. Все така се получава, че връзките им не издържат много време. Ето кои са тези зодии и защо ...

Преди сте мечтали за жилище, дете, пътуване или каквото и да е. Сега вече изобщо не говорите за бъдещи планове, а по-скоро обсъждате нещата, които се случват сега. Вероятно подсъзнателно усещате, че нямате бъдеще с този човек, за това и не кроите общи планове заедно.

4. Вечеряте поотделно

Някои семейства изключително много държат на общите вечери у дома в края на деня. Така всеки може да разкаже нещо, което е видял, правил или научил днес. Когато често вечеряте поотделно подсъзнателно се опитвате да избегнете момент с човека до вас, който всъщност предпочитате да прекарате сами. Оправданията често са различни, но накрая винаги се случва това – всеки сяда сам на масата, докато другия върши нещо съвсем различно.

5. Не пътувате никъде

Много по-лесно е за една двойка, която няма тръпка помежду си, просто да си остане у дома. Уикенд, след уикенд... почивка, след почивка – винаги вкъщи. Липсата на пътувания, особено когато преди сте го правили много често и ви е доставяло удоволствие, е знак, че нещо във взаимоотношенията ви не е наред. Това отново е начин да избягвате компанията си, особено когато за два, три или повече дни.

8 признака, че бракът ви върви към развод

По какво може да познаете, че бракът ви върви към своя край? Индикациите са толкова много, но понякога в стремежа си да запазим това, к...

6. Представяте си какъв би бил...

... животът ви без другия. В онези малки скришни моменти в съзнанието ви, за които никой друг не знаете. Чудите се как ли би протекъл разводът, какво ли бихте правили след това, представяте си живота без другия и се опитвате да прогоните тези мисли от съзнанието ви. Но ако се е стигнало до там, приемете че просто не сте щастливи. Това е ясен знак, че е време да седнете и да поговорите, както и да направите необходимата промяна в живота си.

7. Всичко в другия ви дразни

Това е много ясен знак, че нещата не вървят към добро развитие. Преди никога не сте забелязвали дразнещите навици на другия, но сега просто ви влудяват. Непрекъснато правите забележки, вглеждате се в действията на другия и се опитвате да намерите още неща, които не можете да понасяте. Така сами се опитвате да се убедите, че просто това вече не е правилния за вас човек.

Бракът не е лесна задача, за това когато един ден решите да прекарате живота си с някой друг – винаги изчакайте достатъчно дълго, живейте заедно и се уверете, че имате бъдеще. Никой не би искал да покани всичките си близки и приятели на сватба, която ще се окаже началото на един неуспешен брак. Избирайте внимателно човека до себе си и никога не правете компромиси с това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com