X
 
 

7-те зодии, за които месец МАЙ ще е пълен с ЛЮБОВ

20016 0
7-те зодии, за които месец МАЙ ще е пълен с ЛЮБОВ
Снимка: iStock/Guliver
Това са зодиите, които ще се радват на любовен месец май. Ето и какво точно ги чака:

Телец

Обвързаните: Много е възможно да сте сгодени до края на месец май. Може да ви се струва неочаквано и малко рано, но съдбата си знае работата. Ако се усещате готови, непременно трябва да предприемете тази крачка.

3-те най-красиви жени сред ЗОДИИТЕ

Макар че отделните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че 3 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени ...

Необвързаните: Не му мислете и се обадете на човека, за когото си мислите от много време насам. Чака ви съдбоносна романтична среща, която ще обърне нещата и ще ви докаже, че чудесата наистина се случват.

Рак

Обвързаните: При вас нещата малко, по малко се нареждат точно така, както искате. Малкият спад във взаимоотношенията ви е бил само малък тест, който и двамата издържахте успешно. Обичате се и това е!

Необвързаните: Няма как да получите любов, ако самите вие не започнете да обичате себе си. Сменете гардероба си, прическата и се погрижете за самочувствието ви. Така няма да останете незабелязани от... колега на работното място.

Другите 5 зодии - ТУК :)

3-те най-зли, злобни и проклети зодии…

Това са зодиите, които имат доста зъл характер. Те могат да си отмъщават, могат и да нараняват, но само когато някой ги настъпи лошо. ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално