7 трика, с които ще изглеждате по-слаби с панталон

1787
7 трика, с които ще изглеждате по-слаби с панталон
Снимка: iStock

От момента, в който дамите „откраднаха“ панталона от мъжкия гардероб и го превърнаха в своя любима дреха, до днес той променя формата и дължината си, материите, от които се произвежда и излъчването си, но винаги подчертава фигурата несравнимо по-добре от дългата свободна пола. Това има своите плюсове и минуси. Докато дамите със съвършената фигура изглеждат много апетитно, облечени с панталон, то тези с недостатъци и заоблености трябва да внимават при избора на модел.

Как да изглеждате по-стройна с панталон?

1.       Правилният размер

Ако считате, че по-големият размер ще прикрие заобленостите, грешите. За да изглеждате стройна и спретната, панталонът трябва да е в подходящия за вас размер. Може да изберете по-свободна в крачолите кройка с подчертана талия, ако бедрата са пищни, но се радвате на фина талия.

2.       Правилният десен

Широките хоризонтални райета, карето, големите фигури, цветните петна, едрият принт, блясъкът ще направят фигурата по-тромава. Изберете панталон, решен в един цвят или на ситно вертикално райе. Ако държите да има принт, нека той е ситен и по-дискретен.

3.       Правилният цвят

Тук обаче не говорим за цвета на панталона, ясно е, че по-тъмните тонове вталяват, а за този на обувките. Краката ви ще изглеждат по-дълги и съответно бедрата по-стройни, ако се спрете на обувки в цвят, повтарящ този на панталона. Най-добре е да са на висок ток, а дължината на панталона да е такава, че да покрива около половината от тока. Не е без значение и текстурата – матовата се съчетава с велурени обувки, по-блестящата – с лак, а коженият клин – с кожени боти. Идеята е панталонът да е максимално неразличим от обувките ви.

Как са изберете къс панталон според фигурата си?

Панталоните, които дамите „откраднаха“ от мъжкия гардероб, днес са символ на комфорт, сексапил и когато са правилно избрани...

4.       Хармония

Моделът трябва да прави фигурата ви хармонична. Ако бедрата ви са широки и пищни, а прасците – слаби, не избирайте клин, той ще подчертае диспропорциите. Спрете се на прав модел, с който ще фигурата ще изглежда по-хармонично. Притежателките на заоблености в ханша, но радващи се на тънки глезени и талия изглеждат чудесно с панталон следващ талията, с дължина над глезените, но с максимално широки и свободни крачоли. Късите панталони стоят добре само на фина и спортна фигура, а тези с дължина около коляното – на високи дами, тъй като режат пропорциите и правят обикновено краката по-къси и тромави.

5.       Трик с талията

Друг трик да изглеждате по-фина с панталон, е като подчертаете талията с дебел колан. Той ще прикрие и горната част на дупето ви и ще го оформи по начин, който ще ви изненада приятно.

6.       Широка горна част

Тайните на японките за стройна фигура

Известно е, че японките изглеждат много по-млади от възрастта си и имат стройна фигура. Японците са известни със здравословния си начин...

Ако целта ви е визуално да стесните ханша, носейки панталон, изберете свободна горна част с буфан ръкави. Това ще свали килограми от бедрата ви.

7.       Ръб

Ръбът в предната част на панталона издължава бедрата. Потърсете такъв с шев в предната част или изгладете своя така, че да се получи вталяващият ръб.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com