Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си

21 юни 2024, 22:31 часа

Една нощ всяка жена може да сънува бившия си приятел или съпруг. Има различни тълкувания на такава „среща“ - както положителни, така и отрицателни.

Вашият бивш може да „дойде през нощта“, дори ако не сте мислили за него от дълго време. Такъв сън не трябва да се тълкува като предвестник, че връзката с него може да се възобнови. Причините, поради които бившия се появява в мислите през нощта, често са различни.

1. Видяли сте снимка на бившия или сте чули история за него

Повечето жени намират за доста трудно да се откажат от предишния си партньор. Това се възпрепятства от „зли съвпадения“: веднага щом животът започне да се подобрява, случайно попадате на профила на бившия си партньор в социалните мрежи или някой от приятелите ви разказва история за него.

Как да тълкуваме сънищата си според зодията ни?

2. Все още не сте „оставили“ морално бившия си съпруг или приятел.

Друга причина, поради която бивш любовник може да се сънува, е, че връзката не е напълно прекъсната. Изглежда, че сте спрели да общувате, поставили сте го в черния списък във всички социални мрежи, но все още не можете да простите и да го пуснете.

3. Мозъкът изпраща сигнал, че трябва да се съберете.

Ако раздялата се е случила от нищото, били сте доволни от връзката с човека и нямало реални причини да се разделите, тогава такива сънища могат да бъдат специално създадени от мозъка. Понякога сънищата са единственият начин подсъзнанието да достигне до вас.

4. Трябва да напуснете настоящия си партньор и да се съберете отново с предишния

Връзката, в която сте сега, не е толкова щастлива, колкото е била с бившия. Може би това е причина да помислите за раздяла с настоящия си партньор.

Нормално ли е да имаме сънища всеки ден и могат ли те да бъдат контролирани

5. Ще има драматични промени в живота ви

Ако сте сънували бившия, това не е непременно свързано с конкретен човек. Появата му „в главата ви през нощта“ може да е предвестник на драматични промени в живота.

6. Искат да ви прокълнат

Друга неочаквана причина, обясняваща защо сънувате бившия е, че в момента срещу вас се използва зла сила. Може би някой от недоброжелателите е ходил при магьосник или гадател, за да хвърли зло око или магия.

7. Ще създадете нови приятели

Опитайте се да си спомните при какви обстоятелства се е случило това. Ако е имало друга жена с мъжа, това е нещо положително. Най-вероятно скоро ще намерите нови приятели или ще можете да се помирите със стари.

8. Все още ли обичаш бившия?

Друга причина, поради която сънувате бившия си, се казва в ислямската книга за сънища. Според него, чувствата ви към бившия все още не са угаснали. Той ще "идва през нощта", докато не спрете да го обичате.

Ако връзката ви с настоящия ви мъж не върви, тогава проверете дали върху вас не е наложено нумерологично проклятие.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес