Ако имате остри нокти - този маникюр е за Вас

31501
Ако имате остри нокти - този маникюр е за Вас
Снимка: iStock

Острите нокти са божи дар за креативни жени. Те са много удобни по отношение на въплъщаването на най-разнообразни и изискани декорации за нокти. Не бъркайте тази форма с популярната форма на бадем. Формата бадем е мек и женствен, със заоблен връх и по-широка основа.

Маникюр за дълги остри нокти

Собствениците на тази форма не могат да се нарекат - срамежливи. Те не са от типа, който всеки месец си прави бежово или си ги оцветява в нежни акварелни цветя. Фактът, че носят остри нокти, говори много за техния характер и нрав. Селекцията включва най-страстните, смели и интересни идеи за маникюр за остри нокти.

Френски маникюр за остри нокти

Френският при остра форма е много различен. В крайна сметка френският маникюр върху естествени нокти и удължения е много различен. Изкуствените нокти са по-тесни и по-остри, често удивляват с дължината си. А естествените, напротив, са по-широки и по-къси. Но те имат едно общо нещо - пасва им идеално тази форма.

Матирани остри нокти

Матовото покритие придава кадифена текстура. Благодарение на това острите нокти придобиват по-дълбок ефект. Матовият маникюр ще добави величие и изтънченост към вашия външен вид.

Тъмните, студени и класически цветове изглеждат най-добре на остри нокти в матова текстура. Като бордо, черно, червено, синьо, марсала, слива. Тъмният матов маникюр се съчетава добре с кристали и искри.

Ако имате такива петна по ноктите, незабавно направете това

С кристали върху остри нокти

Трудно е да си представим по-добро от фона под формата на остри нокти с кристали. На острите нокти има много място, те имат ясни форми. Острите нокти ви позволяват да си направите обемна инкрустация. Можете да използвате абсолютно всеки цвят и форма на кристали. Основното нещо е да не прекалявате. Най-добре е да поставите кристали върху няколко нокти, като по този начин ги подчертаете.

Остри блестящи нокти

Под пайети имаме предвид и блестящи елементи, и блестящ гел лак, и дори котешко око. На тази форма искрите ще допълнят перфектно оригиналния маникюр. Освен това с тяхна помощ можете да направите по-женствен или спокоен маникюр. Вероятно всеки се уморява от яркостта от време на време. И тогава, в различни периоди от живота и душевното състояние, ние избираме различен маникюр. Пастелни цветове, нюанси и искри са това, от което се нуждаете в период на спокойствие или нежно настроение.

Ефектът на скъпите нокти: Как да направите прост, но ефектен маникюр?

Рисунки върху остри нокти

Рисуването на остри нокти е изкуство. Всяка година ноктите с остра форма участват и печелят в състезания по ноктопластика. Рисуването върху остри нокти е подходящо за много креативни жени. Това е чудесен начин да направите ноктите си още по-оригинални. Разбира се, ако имате нужда от маникюр за ежедневието, без да шокиране.

Съветваме ви да предпочетете овалната и след това бадемовата форма, докато израстват ноктите до желаната дължина. Това ще ви улесни при създаването на остри краища. Когато давате форма, изчислете дължината. Ако ноктите не са достатъчно дълги, с рязко пилене ще получите непропорционален ромб вместо триъгълник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com