Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако си дадете почивка във ВРЪЗКАТА, има 5 признака, че може да се РАЗДЕЛИТЕ след това

27 декември 2021, 15:45 часа

Практика в много връзки е понякога хората да си дават почивка, когато напрежението е дошло в повече и те се чувстват натоварени. Това може да се окаже голямо предизвикателство, особено ако почивката е поискана само от единия човек. Тя е време за преосмисляне на отношенията. Има случаи, в които след почивката хората отново намират път към себе си, но има и други, в които се стига до раздяла. Ето кога би могло да се случи това.

Възгледите ви се различават – ако единият иска сериозна връзка и обмисля по-нататъшната крачка в отношенията, а другият изобщо не е на тази на вълна, то почивката ще доведе до прекратяване на връзката. Трябва да сте на едно и също мнение по този въпрос, да знаете дали можете да се срещате с други хора, или не, да знаете накъде вървят отношенията. Ако не постигнете единодушно съгласие по въпросите относно връзката, тя няма да има бъдеще.

Лоша комуникация – ако по време на почивката от връзката останете без комуникация, това не е добър знак. Да, няма нужда се чувате всеки ден, но все пак вие все още сте заедно и от време на време е хубаво да си говорите, да обсъждате продължението и промените в отношенията, заради които искате тази почивка. Комуникацията е много важна в този труден момент, не трябва да я губите.

Единият иска да продължи напред – почивката не означава край на връзката, но ако единият от вас се държи така сякаш е, то неизбежно ще се стигне дотам. Това значи, че човекът не държи на отношенията си, търси нови хоризонти и любов, ориентиран е извън връзката и търси щастието си там.

Чувствате се неразбрани – ако общувате, но усещате, че разговорите са повърхностни, няма стойност и смисъл, не говорите за връзката, а за странични неща, вероятно имате голям проблем. Ако се чувствате неразбрани и усещате, че половинката изобщо не обръща внимание да вашите думи, но това безразличие ще доведе до крах на отношенията. За да продължи една връзка дори и след почивката, по нея трябва да работят и двете страни. Ако усилия липсват от едната, то нейното продължение е поставено под въпрос.

Единият изневеря – води двойнствен живот с друг човек и през почивката от връзката се наслаждава на друга такава. Твърде вероятно е да се стигне до раздяла, защото времето ще бъде прекарано с другия човек. Ако очаквате рестартиране на взаимоотношенията след това, вероятно ще останете разочаровани и ще се стигне до нейния край.

 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес