Ако си дадете почивка във ВРЪЗКАТА, има 5 признака, че може да се РАЗДЕЛИТЕ след това

10655
Ако си дадете почивка във ВРЪЗКАТА, има 5 признака, че може да се РАЗДЕЛИТЕ след това
Снимка: iStock/Guliver

Практика в много връзки е понякога хората да си дават почивка, когато напрежението е дошло в повече и те се чувстват натоварени. Това може да се окаже голямо предизвикателство, особено ако почивката е поискана само от единия човек. Тя е време за преосмисляне на отношенията. Има случаи, в които след почивката хората отново намират път към себе си, но има и други, в които се стига до раздяла. Ето кога би могло да се случи това.

Възгледите ви се различават – ако единият иска сериозна връзка и обмисля по-нататъшната крачка в отношенията, а другият изобщо не е на тази на вълна, то почивката ще доведе до прекратяване на връзката. Трябва да сте на едно и също мнение по този въпрос, да знаете дали можете да се срещате с други хора, или не, да знаете накъде вървят отношенията. Ако не постигнете единодушно съгласие по въпросите относно връзката, тя няма да има бъдеще.

5 неща, които могат да РАЗРУШАТ връзката ви с любимия

Връзката между двама души се крепи на основни ценности, които обаче лесно могат да бъдат пречупени, престъпени и нарушени. Поддържането...

Лоша комуникация – ако по време на почивката от връзката останете без комуникация, това не е добър знак. Да, няма нужда се чувате всеки ден, но все пак вие все още сте заедно и от време на време е хубаво да си говорите, да обсъждате продължението и промените в отношенията, заради които искате тази почивка. Комуникацията е много важна в този труден момент, не трябва да я губите.

Единият иска да продължи напред – почивката не означава край на връзката, но ако единият от вас се държи така сякаш е, то неизбежно ще се стигне дотам. Това значи, че човекът не държи на отношенията си, търси нови хоризонти и любов, ориентиран е извън връзката и търси щастието си там.

Чувствате се неразбрани – ако общувате, но усещате, че разговорите са повърхностни, няма стойност и смисъл, не говорите за връзката, а за странични неща, вероятно имате голям проблем. Ако се чувствате неразбрани и усещате, че половинката изобщо не обръща внимание да вашите думи, но това безразличие ще доведе до крах на отношенията. За да продължи една връзка дори и след почивката, по нея трябва да работят и двете страни. Ако усилия липсват от едната, то нейното продължение е поставено под въпрос.

Единият изневеря – води двойнствен живот с друг човек и през почивката от връзката се наслаждава на друга такава. Твърде вероятно е да се стигне до раздяла, защото времето ще бъде прекарано с другия човек. Ако очаквате рестартиране на взаимоотношенията след това, вероятно ще останете разочаровани и ще се стигне до нейния край.

6 неща, които се случват, когато спрете да правите любов

Има много причини сексуалният ви живот да е в застой. Може би преминавате през раздяла или пък някой от двама ви е болен. Може би е п...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com