Чанти с грамофони плочи на наши дизайнери във Vogue

10423
Чанти с грамофони плочи на наши дизайнери  във Vogue
Снимка: Vogue

Месец юни беляза страниците на световноизвестното модно списание Vogue с фотография на чанти с вградени в тях грамофонни плочи. Чантите са дело на двама млади българи, които творят и създъват произведенията си в България.

Концепцията за снимката е дело на Павел Цветков (Tsvetkov Photography), стайлинга на #POPOMONTAG и дизайна на Кloshar bags. Раницата представлява малко бижу с формата на цвете.

Наталия Миленкова и нейният брат Деян Миленков са основaтелите на бранда Kloshar Bags. Млади, талантливи и с нестихващ ентусиазъм, двамата изпитват нестихващо влечение към модата, музиката и нестандартното. През лятото на 2014 година, заедно решават да създадат продукт, обединяващ цялата им страст към изкуството. Преоткриват музиката във виниловите плочи и ги превръщат в основен елемент при изработването на дизайнерски чанти.

В началото всичко е просто хоби. И двамата имат основни занимания, далеч от изкуството, но странично продължават да развиват своята идея. Участват в различни изложения за ръчно творчество и много бързо привличат вниманието към себе си. Само след година усилия, успяват за завладеят стотици сърца и най–вече получават благословията и вниманието на колекционери и ценители на грамофонните плочи. Това е така, защото те не само възродяват винила, но и го вграждат така, че всяка плоча да е абсолютно предпазена от надрасквания, но и да може да се слуша. Този успех ги завладява още повече и на втората година напускат работните си длъжности за да се отдадат изцяло на своя бранд.

Започват буквално да "бълват" все повече нови и нови модели, запечатани в изключително екстравагантни снимки. Това е и моментът, в който хобито постепенно се превръща в бизнес. Деян започва да изследва пазарите, клиентите, да създава нови връзки и да се грижи за маркетинга на бранда. Наталия работи над дизайна, изработката и визията на целия бранд. Решават да натрупат още знания и през 2016 година кандидатстват в пре – акселераторската програма на Start It Smart. Минават я успешно и не остават незабелязани.

Най-новата дамска чанта пълна с...вино

Забравете за Бърбъри и Армани, защото най-горещата чанта през този сезон е на марката "Vernissage" и е пълна с…вино. Стилният ди...

Привличат вниманието на успели предприемачи и хора от бизнес средите. След тази стъпка увеличават екипа си и намират партньори в лицето на Scalator. Сами започват да организират шумни събития и да творят аксесоари за различни български звезди от музикалната индустрия и не само. Тяхната слава започва да прескача границите на България и стартират съвместни проекти с хора от Австрия, Германия, Холандия и САЩ.

И така до днес, когато един от последните им проекти ги изстрелва директно в Италия и то не къде да е, а в най-признатото модно списание в света за мода - Vouge. Холограмните елементи отразяват слънчевата светлина с преливащи цветове, а нестандартната визия кара хората да не откъсват очи от нея. И всичко това е само началото за Кloshar Bags. Това е бранд, който възпитава и създава цяла една култура.

“Това е идея, която не се събира в границите на родината, а прескача територии и завладява хората по света със стил и оригиналност”, споделя Наталия и добавя, че с малки крачки, силна вяра и голяма доза решителност са уверени, че ще достигнат до световния подиум и ще прославят малката ни, но пълна с талантливи хора страна.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com