Дамски хороскоп за втората седмица на февруари (8 - 14. 02)

17749
Дамски хороскоп за втората седмица на февруари (8 - 14. 02)
Снимка: iStock/Guliver

Втората седмица на февруари няма да е никак лесна, но благодарение на съветите на астролозите, представителите на зодиакалните знаци ще могат да прекарат това време правилно и да внесат необходимите промени в живота си.

Овен

Дамите-Овни тази седмица ще им се стовари много на плещите. Въпреки влиянието на ретроградния Меркурий, те ще имат възможността да се заемат с дела, свързани с миналото, да завършат текущата си работа и да осъществят дългоочаквана печалба в края на седмицата, съобщава dailyhoro.ru.

Телец

Астролозите препоръчват на Телеца да се фокусира върху настроението. Колкото повече оптимизъм има, толкова по-лесно ще стане преодоляването на временни трудности по пътя към заветната цел. Седмицата е добра за лична грижа и дамите ще могат да прекарват времето си ползотворно.

Близнаци

Дамите Близнаци ще бъдат под светлините на прожекторите тази седмица, а астролозите им препоръчват да не губят време, а да се срещат с интересни хора, да възобновят контакти с приятели, да правят романтични срещи или да прекарват време със семейството си за укрепване на връзките.

Рак

За жените Раци е важно да обърнат внимание на детайлите, които ще влияят на благосъстоянието. Вниманието към интуицията и знаците на съдбата няма да ви позволи да сгрешите при избора на посока. Тази седмица е успешна за завършване на какъвто и да е бизнес и ако не се двоумите, в края на седмицата се очаква дългоочаквана награда.

Лъв

Лъвиците тази седмица могат да се справят с ежедневни проблеми. В периода от 8 до 14 февруари ще бъдат подходящи дейности, свързани с приключване на ремонти, дългоочаквано преместване и пререгистрация на документи. Всички въпроси, свързани с недвижими имоти и отложени преди това, ще бъдат решени без никакви проблеми.

Дева

Астролозите препоръчват на Девата да не се отказва веднага от примамливите предложения. Не е нужно да бързате със заключенията: важно е да претеглите плюсовете и минусите, за да не направите грешен избор. Също тази седмица енергията на звездите и планетите ще ви даде възможност да се справите с належащи проблеми.

Везни

Дамите Везни може да се почувстват съсипани тази седмица и астролозите препоръчват да се занимават с възстановяване на енергията и подобряване на настроението. Посещенията в салон за красота, медитативни практики, планирано пазаруване ще ви помогнат да възстановите доброто настроение.

Каква ще бъде 2021 според славянския хороскоп

Според славянския календар през 2021 година идва нов покровител, чието управление ще бъде различно. Славянската астрология се различав...

Скорпион

Дамите Скорпиони трябва да са готови да отвърнат на недоброжелателите и на всички, които се опитват да ги спрат. Скорпионите не трябва да се срамуват от своето мнение, което е важно да се защитава без крясъци и скандали.

Стрелец

Астролозите препоръчват на жените Стрелци да обърнат внимание на нуждите на близките. Тази седмица ще премине по положителен начин, ако имате силна подкрепа. Ще бъде възможно да възстановите душевния си мир, общувайки с близки и създавайки лично място за себе си.

Козирог

Двойки зодии, които са залепени един за друг

Случвало ли ви се е просто да си вървите по улицата и да видите двойка, която сякаш излиза от романтичен филм? Те се държат за ръце, гу...

Козирозите ще имат натоварена седмица и по това време е важно дамите да поддържат добра форма, за да не губят сила и да завършат необходимите неща. Навременната почивка, медитация за запълване на енергия и сила и комуникацията с близки хора, които ще ви подкрепят в трудни моменти, ще помогнат за справяне със стреса.

Водолей

Дамите-Водолей тази седмица не трябва да си позволяват негативни емоции. Гневът, агресията и негодуванието ще изцедят силите ви. Астролозите препоръчват почивка и насочване на енергията към физическа активност, за да се отървете от стреса и да не натрупвате негативни емоции в себе си.

Риба

Тази седмица Рибите ще могат да възобновят грижата за здравето си, да продължат лечението или да посетят отново санаториум, за да укрепят имунитета и да предотвратят заболяване. Втората седмица на февруари ще бъде успешна, ако не се преуморявате и си правите почивки от работата, за да възстановите силата и енергията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...