Дарете го с оргазма на живота му

25333
Дарете го с оргазма на живота му

Мъжките оргазми може никога да не са толкова силни и крещящи, колкото женските, но това не значи, че не трябва да им се обръща повече внимание.

Също като при жените и на тях им въздействат психологични, емоционални и физически фактори. Всеки мъж е различен, но има няколко тактики, които вероятно ще се харесат на всеки, съветва howaboutwe.com.

Визията издава сексуалния заряд

Според последните изследвания на германски учени червенокосите жени са най-сексуално активни. На подсъзнателно ниво човек забелязва рум...

Една жена трябва да е наясно кога партньорът й свършва. Именно по този начин, усещайки края, тя може да го направи 10 пъти по-силен.

Говорете му! Говорете му много! Нека ви чуе, че искате той да свърши. Кажете му, че е много възбуждащо за вас. Изкрещето го! Накарайте го наистина да се отпусне, а не да се притеснява.

Кажете му къде да се случи това. Не е нужно дори да сте прекалено оригинална. Гледката как той се „разлива” върху вас наистина може да го побърка. Не трябва да си мисли, че ви е гнус от спермата му. Така, казвайки му, че я искате върху бедрата си примерно, той може да е сигурен, че наистина го харесвате.

Също така може да го хванете за задника. Когато партньорът ви е към края, хванете го отзад и го притиснете към себе си. Така наистина му показвате, че го желаете, без дори да издадете звук.

60% искат половинката им да отслабне

60% от мъжете и жените искат да променят затлъстяването и вредните навици на половинките си. Ново проучване във Великобритания сочи, ч...

Не всички мъже имат чувствителни зърна, но все пак може да опитате, облизвайки ги. На някои наистина им харесва и то много.

Колкото по-дълго продължава, толкова по-добре. Освен ако няма край. Постарайте се да задържите вниманието му по-дълго. И не забравяйте: правете го винаги с желание, иначе се усеща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com